Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Παραλογισμός Σκοπίων: Τώρα μιλάνε για...παραλογισμό της Αθήνας


Οι προκλήσεις από την πλευρά των Σκοπίων συνεχίζονται ακατάπαυστα-Μιλούν περί ελληνικού παραλογισμού
Oι προκλήσεις από την πλευρά των Σκοπίων συνεχίζονταιακατάπαυστα. Αφού δεν τους...βγαίνει η προχειρότητα στην διπλωματία τους σχετικά με το θέμα της ονομασίας, κι αφού συνεχώς κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω μέσα από τα πισωγυρίσματα και τις προκλήσεις Ζάεφ που ούτε λίγο , ούτε πολύ ζήτησε πρόσφατα παρεμβάσεις στο Σύνταγμα της Ελλάδας , τώρα μιλάνε και για ελληνικό παραλογισμό!
Αυτό φέρεται να δήλωσε ορθά-κοφτά ο υπουργός  Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Η δήλωση του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές,τις οποίες επικαλείται η Καθημερινή, έγινε σε συναντήσεις που είχε με Ευρωπαίους διπλωμάτες.
Και φυσικά, τα όσα φέρεται να είπε ο Ντιμιτρόφ,  προκάλεσαν ερωτήματα στην Αθήνα, λίγο πριν την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στη γείτονα χώρα. Διπλωματικές πηγές απόρησαν σχετικά με το τι είδους διαπραγμάτευση αναμένει ο Σκοπιανός αξιωματούχος, με αυτές τις δηλώσεις.
Την ίδια ώρα στα Σκόπια, ο Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε ανασχηματισμό με στόχο την ισχυρότερη κυβερνητική πλειοψηφία. Όπως είπε, θα μιλήσει πιθανώς με όλα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός του VMRO-DPMNE.

https://www.thepressroom.gr/diethne/paralogismos-skopion-tora-milane-giaparalogismo-tes-athenas

Το είδαμε στο: greeknation.blogspot.gr

Δείτε και:

Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: