Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν Γερμανοί δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη περιοχή στον ΈβροΟι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε στρατιωτική περιοχή, όπου απαιτείται ειδική άδεια. Συνελήφθησαν και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου
Adtech Ad
Δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι, ένας άνδρας 31 ετών και μία γυναίκα 33 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή, όπου απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τους και την προσαγωγή στο Α.Τ Διδυμοτείχου.
Εκεί υποστήριξαν, ότι εργάζονται στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους παράνομους μετανάστες που επιστρέφουν από τη Γερμανία στις πατρίδες τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.
Οι δυο δημοσιογράφοι κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ορεστιάδας, που θα αποφασίσει για την τύχη τους, ενώ υπάρχει ήδη κινητοποίηση τόσο του καναλιού που εργάζονται όσο και της Γερμανικής πρεσβείας, με τηλεφωνήματα στις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθούν για το αδίκημα που υπέπεσαν οι συμπατριώτες τους και ποιά ακριβώς είναι η κατηγορία.
Πηγή: evros-news.gr, Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Το είδαμε στο: news247.gr/eidiseis/

Ελλάδα - Τουρκία - η πραγματική σύγκριση δυνάμεων

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...