Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ισραήλ: Έκθεση κόλαφος για την ετοιμότητα του Ισραηλινού Στρατού - ΦΩΤΟ


Τα συμπεράσματα έκθεσης κόλαφος για τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός Επιθεωρητής των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η έκθεση αυτή καταδεικνύει μια πληθώρα αδυναμιών στις επιχειρησιακές δυνατότητες του στρατού, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο θέτουν υπό αμφισβήτηση την ετοιμότητά του Ισραηλινού Στρατού για να ανταπεξέλθει στον επόμενο πόλεμο και υπογραμμίζει την, κάτω του μετρίου, ποιότητα του ανώτερου στρατιωτικού προσωπικό.

Ο στρατηγός Yitzhak Brik δημοσίευσε την δέκατη και τελευταία ετήσια έκθεσή του, καθώς ο Γενικός Επιθεωρητής του Ισραηλινού Στρατού και του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, αποχωρεί από την θέση, την οποία κατέχει για μια δεκαετία.

«Εάν σας διαβάσω ολόκληρη την αναφορά, θα πέσετε από τις καρέκλες σας», δήλωσε ο στρατηγός Brik στους δημοσιογράφους, όσο τους έδινε μια συνοπτική αναφορά για το περιεχόμενο της απόρρητης έκθεσης που δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ:http://www.onalert.gr/stories/israhl-ek8esh-kolafos-gia-thn-etoimothta-toy-israhlinoy-stratoy/67406

Δεν υπάρχουν σχόλια: