Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Κάθε μέρα ζούμε ένα Θαύμα, αλλά δεν του δίνουμε σημασία!


Κάποια γυναίκα βγήκε από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητό της και φώναζε: «Θαύμα! Θαύμα!» Είμαι ζωντανή!
Πήρε να αγκαλιάζει όποιον έβρισκε μπροστά της και να ευχαριστεί συνεχώς.
«Θαύμα!» έλεγε και ξανάλεγε…
Αλήθεια πόσοι από μας, θεωρούμε ως θαύμα, αν δούμε κάποιον να θεραπεύεται με μια προσευχή, να γλυτώνει από βέβαιο θάνατο, να ανασταίνεται… Αλλά ξεχνάμε πως ίσως το μεγαλύτερο θαύμα από όλα είναι να είσαι ζωντανός, να περπατάς πάνω στη γη! Να μπορείς να χαίρεσαι τον γαλάζιο ουρανό, τη φύση, τους φίλους σου…

Γιατί το 2018 είναι πιθανό να προκληθεί μία σοβαρή ελληνοτουρκική κρίση


Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ στο στόχαστρο της Άγκυρας

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ένα ντελίριο από την Τουρκία με απειλές και εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου με αφορμή την χορήγηση ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς τους οποίους το καθεστώς Ερντογάν χαρακτηρίζει ως πραξικοπηματίες.

Στην κορύφωση του παραληρήματος αυτού ο Τούρκος αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου μίλησε ακόμη και για έκρηξη στην Ελλάδα η οποία μπορεί και να την αφανίσει «δεν θα έχετε χώρα να προστατεύσετε», είπε.

Κοσμοϊστορικές αλλαγές: Τριμερής θαλάσσια συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ


Με την πλάτη στον τοίχο η Τουρκία

Θα κάνει αντεπίθεση στο Αιγαίο;

Τύμπανα  πολέμου  ακούγονται στην Κύπρο από τις προσπάθεια της Άγκυρας να απειλήσει την Λευκωσία όσον αφορά την εξόρυξη υδρογονανθράκων εντός κυπριακής ΑΟΖ.

Την ίδια στιγμή τα «πιόνια» κινούνται και στα σκαριά είναι μια  τριμερή συμφωνία συνεργασίας με σειρά άμεσων πρακτικών εφαρμογών, την οποία υπογράφει η Κύπρος την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, με το Ισραήλ και την Ελλάδα.

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ… «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μας παρακολουθούν όλο το εικοσιτετράωρο με νέα τεχνολογία και θεωρούν πως είναι «έτοιμοι», (ας κοιμούνται με αυτό το πλευρό), να μας πλήξουν ανά πάσα στιγμή.

Τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός υπερσύχρονου διχτύου ραντάρ με το οποίο εποπτεύουν το Αιγαίο σε όλη του την έκταση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...