Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

ΟΤΑΝ Η ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (βίντεο)


Γνωστό είναι πως τα ελληνόφωνα ανθελληνικά κανάλια παίζουν το παιχνίδι του ξεπουλήματος της χώρας.

Κάποτε ήταν η αξέχαστη Μαλβίνα που έδινε το δικό της δελτίο ειδήσεων.

Και εδώ δεν χωρούσαν τα διάφορα κόλπα περί φασιστών, λαϊκιστών, ακραίων εθνικιστών και άλλες αηδίες που βολεύουν το σύστημα.

«Ο Ζάεφ ‘σκέφτεται’ για το όνομα- Ο Μιτσκόσκι για την ταυτότητα»


Ενώ στο εσωτερικό δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, τι συζητείται μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας για το όνομα σε διάφορες συνεντεύξεις που δίνουν, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση ‘Άλφα’ λέει ανοιχτά ότι δεν συμφωνεί με τον προκάτοχό του, δηλαδή τον πρώην πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι, ότι «Τα Σκόπια είναι ο μοναδικός κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Δηλώσεις από τον πρώην αρχηγό του τουρκικού στόλου: Ο στρατός να είναι έτοιμος για όλα στο Αιγαίο


Σε «πόλεμο» προκλητικών δηλώσεων που ανεβάζουνεπικίνδυνα την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο πρώην αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, Νουσρέτ Γκιουνέρ, με αφορμή το ενδεχόμενο επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων πέραν των έξι ναυτικών μιλίων, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη γειτονική χώρα, Μαρία Ζαχαράκη.

Κ Βελόπουλος: "Θα λύσουν το Σκοπιανό για να μας φτωχύνουν και άλλο..."

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ (5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1913)

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ (5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1913)
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Στις 5 Οκτωβρίου ξεσπά ο Α΄Βαλκανικός πόλεμος που φέρνει αντιμέτωπες όλες τις χριστιανικές χώρες της χερσονήσου του Αίμου με τη παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Τόσο ο Ελληνικός, όσο και ο Σερβικός και κυρίως ο Βουλγαρικός στρατός που φθάνει έξω από τη Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιούν λαμπρές νίκες έναντι των Τούρκων αναγκάζοντας τους σε άτακτη οπισθοχώρηση προς υπεράσπιση της Πόλης!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...