Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση Ζόραν Ζάεφ με Τζορτζ Σόρος στο Νταβός


«Στο πλαίσιο της εντατικής ατζέντας του ΠαγκόσμιουΟικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ο πρόεδρος της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της (Ψευδο)μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε σήμερα με τον φιλάνθρωπο και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, ιδρυτή του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας και τον Αλέξανδρο Σόρος (υιό του) αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου», αναφέρει η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων ‘Κανάλ 5’.
 

Για πρώτη φορά μετά το 1912 κοινή άσκηση των νικητών του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου


Με στόχο την αντιμετώπιση  της γενικότερης αστάθειας και των κινδύνων  που απορρέουν από τον αλβανικό αλυτρωτισμό αλλά και την αστάθεια που επικρατεί στα Σκόπια  οι νικητές του Α’ Βαλκανικού Πολέμου (Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία)πρόκειται να διεξάγουν κοινή στρατιωτική άσκηση.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος έκανε την σχετική πρόταση στον Σέρβο ομόλογό του στρατηγό Λιούμπισα Ντίκοβιτς ο οποίος βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Άλλαξαν οι εντολές εμπλοκής! H ΠΑ έτοιμη να στείλει τους Τούρκους στον πάτο του Αιγαίου


 Συμμαχία Ελλάδας-Σερβίας κατά Άγκυρας

Διαφοροποιείται η κατάσταση στο Αιγαίο, καθώς όπως φαίνεται άλλαξαν οι εντολές του ΑΤΑ και οι κανόνες εμπλοκής προς τα μαχητικά μας, αν αναλύσουμε την αντιμετώπιση των οπλισμένων Τούρκικων μαχητικών που εισβάλουν στο FIR Αθηνών τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ – Όσοι αμφιταλαντεύεστε για το αν θα πάτε ή όχι στο συλλαλητήριο.


Όσοι αμφιταλαντεύεστε για το αν θα πάτε ή όχι στο συλλαλητήριο, δείτε αυτό το βίντεο παρακαλώ..

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Ο «αλυτρωτισμός» των Σκοπίων που δεν δόθηκε από τις ελληνικές κυβερνήσεις ως στοιχείο στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης και είχε σαν αποτέλεσμα την καταδικαστική απόφαση για την Ελλάδα….

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ «Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


EKTAKTO – Όλη η Ελλάδα εδώ – Είναι οριστικό: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα!

Συγκροτήθηκε και επίσημα η Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα φέρει εις πέρας την διεξαγωγή του δεύτερου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, για το θέμα της μη παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στην ονοματολογία του κράτους των Σκοπίων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...