Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Οι γιατροί νόμιζαν ότι είναι τρελή μέχρι που ζωγράφισε αυτό σε ένα κομμάτι χαρτί - Τότε κατάλαβαν την φρικτή αλήθεια [photos]Μια πλούσια γυναίκα από την Νέα Υόρκη διαγνώστηκε με μια ψυχιατρική διαταραχή και...
νοσηλεύτηκε σε ένα ψυχιατρικό ινστιτούτο. Η κατάσταση της χειροτέρευε μέρα με την μέρα. Μια μέρα, ένας νευρολόγος της είπε να κάνει ένα απλό τεστ. Όλοι σοκαρίστηκαν από αυτό που ζωγράφισε η γυναίκα!

Οι γιατροί δεν είναι τέλειοι και κάνουν λάθη όπως όλοι οι άνθρωποι. Τα ιατρικά λάθη μερικές φορές στοιχίζουν τη ζωή και την ελευθερία των ασθενών. Στην περίπτωση της νεαρής γυναίκα ςαπό την Νέα Υόρκη αυτό που έχασε ήταν η ελευθερία της, η οποία της αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Αυτή είναι η ιστορία της:

Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Καλεί σε ξεσηκωμό για τη Μακεδονία και μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ τον κόσμο για το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ συλλαλητήριο!


Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Καλεί σε ξεσηκωμό για τη Μακεδονία και… κάνει δώρο τα μεταφορικά για το συλλαλητήριο! | Newsit.gr

Σε ένα νέο μήνυμά του, στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, καλεί τους πιστούς σε ξεσηκωμό και... τους κάνει δώρο τα μεταφορικά με πούλμαν, για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου.
«Αδελφοί μου, η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Ένα κομμάτι της Ελλάδας χάνεται! Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε! Υψώστε τη φωνή σας! Υψώστε τη γροθιά σας! Ελλάτε μαζί μας στην Αθήνα! Ελάτε μαζί μας δωρεάν! Σας προσφέρουμε το πούλμαν»!

«Μέχρι και τα κορακίστικα εφηύρε ο Κοτζιάς για τα Σκόπια»: Ο Β. Λεβέντης...

"Φρένο στον Ερντογάν από Τραμπ & Μακρόν..."

«Με τον όρο «Μακεδονία» δεν θα ξεμπλέξουμε. Θα μπλέξουμε χειρότερα» Συνέντευξη Ρένου Χαραλαμπίδη Μέρος Α!


Θεωρείται ένας από τους ιδιοφυείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του. Με το «No Budget Story» και τα «Φθηνά τσιγάρα» δημιούργησε τον ελληνικό ανεξάρτητο κινηματογράφο, την στιγμή που οι περισσότεροι σκηνοθέτες παρακαλούσαν για επιδότηση του Ελληνικού Κέντρο Κινηματογράφου.
Στην Αμερική το σινεμά του αποκαλέστηκε «κινηματογραφική γιορτή και «κινηματογράφος του απρόοπτου», την στιγμή που τα «Φθηνά τσιγάρα» αγνοούντο από πολλούς.
Πέρυσι,  ένα άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα» γκρέμισε τον «μύθο του αριστερού καλλιτέχνη» και θύμισε σε πολλούς ότι υπάρχει και δεξιά κουλτούρα. Με αφορμή τα 20χρονα του «No Budget Story» και τις εμφανίσεις στον «Σταυρό του Νότου»  (25 Ιανουαρίου, 2 Φεβρουαρίου) κανονίσαμε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συνέντευξη στον Γιώργο Πισσαλίδη

Ρένο μεγάλωσες μέσα στην δεκαετία του 80. Τι θυμάσαι από εκείνες τις ημερες;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...