Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Καθηγητήκ. Ιωάννη Μάζη για Σκόπια, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ και το ρόλο της Γερμανίας στο σκοπιανό! Ένα κείμενο που πρέπει να το διαβάσουμε όλοι προσεκτικά για να ξέρουμε όλοι την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Πατρίδα μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: Μια συνολική προσέγγιση του ζητήματος του ονόματος των Σκοπίων


Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης αναλύει όλες τις πτυχές τουθέματος - Ας εξετάσομε πρωτίστως κάποιες επιχειρηματολογικές αφηγήσεις του δημοσίου διαλόγου σχετικά με το «συνετόν» του συμβιβασμού των Αθηνών εις μίαν ονομασία σύνθετη εμπεριέχουσα τον όρον «Μακεδονία». Η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων είναι πρωτίστως και ουσιαστικώς κρίσιμη, για τους εξής λόγους:

«ΑΣΤΡΑΠΗ -1/18»


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 29 έως Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 διεξήχθη η εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «ΑΣΤΡΑΠΗ 01/18», στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου, Μυρτώου και κεντρικού Αιγαίου Πελάγους, με τη συμμετοχή φρεγατών, υποβρυχίων, πλοίου γενικής υποστήριξης, ελικοπτέρων και ομάδων της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών καθώς και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...