Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Για πρώτη φορά το άκουσε όλη η Ελλάδα: «Η πιο επικίνδυνη μορφή φασισμού ...

Όποιος πήγε να φοβίσει τον Έλληνα, έχασε


Σάββας Καλεντερίδης

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

Η σύντροφος του πρωθυπουργού, η Μπέτυ Μπαζιάνα, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε φιλοκυβερνητικό έντυπο εκτός του ότι μας είπε ότι «Κάθε 5η του Ιούλη κλαίω από νεύρα, από οργή. Είναι μια ιστορία που δεν έχει κλείσει, πώς αυτός ο λαός υποτιμήθηκε τόσο πολύ», είπε και κάτι άλλο, που μάλλον της ξέφυγε.

Είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω


Παντελής Σαββίδης

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο στην κοινωνική ανοχή που όταν ξεπεραστεί αναπτύσσεται μια χειμαρρώδης δυναμική που δεν επιτρέπει στο ποτάμι να γυρίσει πίσω.

Οι μεγάλοι ηγέτες διαισθάνονται αυτό το σημείο και φροντίζουν να μην το ξεπερνούν, ακόμα και αν σκέφτονται να κάνουν σημαντικότατες αλλαγές.

Οι Σκοπιανοί με το βλέμμα στραμμένο στο Συλλαλητήριο της Αθήνας


Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης του κράτους των Σκοπίων αναφέρονται στο συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 4 Φεβρουαρίου 2018, στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, Αθήνα.

Θα δούμε μερικά από αυτά, πώς βλέπουν την αντίδραση των Ελλήνων στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων. Οι απόγονοι των κύριων πέντε σλαβικών φυλών του 7ου και 8ου αιώνα, καταλαμβάνουν σήμερα, κυρίως, τις περιοχές της αρχαίας Παιονίας και Δαρδανίας και μέσα από μια πολιτική κλεπταποδοχής,

Σέρβος πρέσβης: Λάθος που αναγνωρίσαμε τα Σκόπια ως Μακεδονία

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...