Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Η Γερμανία θέλει ανεξάρτητη Μακεδονία με έξοδο στο Αιγαίο, επιστρατεύουν ειδικό...καθηγητή! Ας μας φορέσουν επιτέλους και τη στολή και κατευθείαν για το Νταχάου!

Η Γερμανία θέλει ανεξάρτητη Μακεδονία με έξοδο στο Αιγαίο

Ιταμή πρόκληση: «Οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες – Αυτός είναι ο χάρτης»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

Οι Γερμανοί εταίροι μέσω του Der Spiegel προκαλούν και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων παντού στην οικουμένη, παρουσιάζοντας αλυτρωτικό χάρτη των Σκοπίων και δηλώσεις ενός «ειδικού καθηγητή», ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες …αλλά Βάρβαροι.

Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη. Ας δούμε τι αναφέρουν και θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις…

Ερντογάν: Η Τουρκία στο πλευρό της "Μακεδονίας"


"Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μακεδονίας", επειδή η Ελλάδα είναι λάθος", τόνισε σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέδριο για τους μετανάστες από βαλκανικές χώρες. Το συνέδριο διοργανώθηκε από ενώσεις βαλκάνιων μεταναστών στην Τουρκία, και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απόΜΜΕ των Σκοπίων, ο Ερντογάν είπε: "Τούρκοι και "Μακεδόνες" είναι αδέλφια", καθώς επίσης: "Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από την Μακεδονία".
Ο ίδιος χαρακτήρισε άδικες τις ελληνικές ενστάσεις για ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, λέγοντας: "Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της "Μακεδονίας" και δεν θα επιτρέψει να αλλάξει όνομα".

Οι ιστορικοί διάλογοι της σύσκεψης του 1992Πριν από περίπου έξι μήνες, σε ανύποπτο χρόνο για το λεγόμενο «Μακεδονικό» (16 Ιουλίου 2017), η «Κ» άνοιγε τον φάκελο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της 13ης Απριλίου 1992 υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, που οδήγησε σε ένα ανακοινωθέν που –εν πολλοίς– καθόρισε τη στάση των περισσοτέρων κυβερνήσεων που κληρονόμησαν το ονοματολογικό τα χρόνια που ακολούθησαν. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου και οι –μοναδικοί εν ζωή πρωταγωνιστές– Μαρία Δαμανάκη ως πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκα Παπαρήγα ως γ.γ. του ΚΚΕ και, για τα λίγα πρώτα λεπτά της σύσκεψης, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς συνομιλούσαν για αρκετές ώρες, προτού καταλήξουν στην απόφαση ότι το νεοσύστατο κράτος θα γίνει δεκτό στους διεθνείς οργανισμούς μόνο δίχως να περιέχεται στην ονομασία του ο όρος «Μακεδονία».

Α/ΓΕΕΘΑ - Α/ΓΕΑ: Πτήση - μήνυμα στην Τουρκία με προσβολή στόχων στα Ίμια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Πτήση - μήνυμα στην Τουρκία με προσβολή στόχων στα Ίμια πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου. 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, στο πλαίσιο παρακολούθησης της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΛΑΡΙΣΑ: «ΠΗΓΑΣΟΣ», το σύγχρονο DRONE της Πολεμικής Αεροπο...

Nana Mouskouri - Δεν ήταν νησί / That Was No Island (1973)

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ!


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ Ο ΓΙΓΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΜΙΚΗΣ! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...