Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Βιασμός ελληνικών συμφερόντων από την Τουρκία με την Αθήνα να σφυράει αμέριμνα - Περικυκλωμένο από 6 πολεμικά το «Saipem 12000»


Καθηλωμένο στο Κάβο Γκρέκο 15 ναυτικά μίλια μακριά τον στόχο «Σουπιά» του τεμαχίου «3» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, παραμένει το γεωτρύπανο «Saipem 12000», μετά την παρεμπόδιση του πλου του την Παρασκευή από σκάφη του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Όπως αποκάλυψε το Σάββατο το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, αυτή τη στιγμή έξι τουρκικά πολεμικά πλοία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το γεωτρύπανο.

Σαγιάς: Με τα συλλαλητήρια να οδηγήσουμε σε αναστολή τής ανθελληνικής πρ...

Τα θέματα επί Λέοντα Γ’


Η πλειοψηφία των ιστορικών τοποθετεί την αναδιοργάνωση και την τελειοποίηση του συστήματος των θεμάτων (με προέλευση από τον 7ο αιώνα) στον 8ο αιώνα, μερικές φορές μάλιστα στην εποχή του Λέοντα Γ'. Ο Finley γράφει ότι «μια νέα γεωγραφική διαίρεση σε θέματα έγινε από τον Λέοντα, που διήρκησε τόσο όσο και το Βυζάντιο». Ο Gelzer υπήρξε πιο κατηγορηματικός στο ζήτημα αυτό:

����ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2018���� 2.000.000+ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ! (FULL VE...

Μιχάλης Ζαμπίδης για το Σκοπιανό: Ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους


«Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μας έχει συνηθίσει να τοποθετείται σε θέματα επικαιρότητας. Αυτή τη φορά όμως πήρε θέση για το Σκοπιανό. Ο Ελληνας αθλητής του κικ μποξ με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το οποίο συνδύασε με μία φωτογραφία με ελληνική σημαία γράφει:

Αεροσκάφος συνετρίβη στο βόρειο Ισραήλ, κατερρίφθη από συριακά πυρά

Ισραηλινό μαχητικό F16 κατερρίφθη από συριακά πυρά

Το αεροσκάφος συνετρίβη στο βόρειο Ισραήλ

Ισραηλινό μαχητικό F16 κατερρίφθη από συριακά πυρά

Συριακά αντιαεροπορικά πυρά κατέρριψαν σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό αεριωθούμενο και το Ισραήλ έπληξε έναν ιρανικό στόχο στη Συρία από τον οποίο είχε εκτοξευθεί προς τον ισραηλινό εναέριο χώρο ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια Ήπειρο


"Σκοπιανό & Αιγαίο στο επίκεντρο της Ελληνικής Εξωτερικής πολιτικής..."

Στο φως σπάνιο μωσαϊκό 1.800 ετών με αρχαιοελληνική επιγραφή στο Ισραήλ - βίντεο

Σε μια σπουδαία ανακάλυψη προχώρησαν αρχαιολόγοι από τοΙσραήλ. Οι ανασκαφές τους στο Εθνικό Πάρκο της Καισάρειας έφεραν στο φως ρωμαϊκό ψηφιδωτό με αρχαιοελληνική επιγραφή που χρονολογείται από τον 2ο έως τον 3ο αιώνα μ.Χ. αλλά και ένα αρχαίο εμπορικό κέντρο.
Η ανασκαφή αποτελεί μέρος των εργασιών ανακατασκευής της εισόδου των Σταυροφόρων προς την πόλη του λιμανιού αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αρχαιολογική Υπηρεσία του Ισραήλ (IAA).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...