Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

«Ούτε μία φορά δεν συλλάβαμε πλήρωμα τούρκικης μηχανότρατας»!Σε έξαρση βρίσκεται η προκλητικότητα των Τούρκων ψαράδων που επιμένουν να αλιεύουν παράνομα στο Θρακικό πέλαγος, γύρω από την Ζουράφα και μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου. Την κατάσταση περιέγραψαν σήμερα στον STATUS ο Πρόεδρος των Λιμενικών Θράκης Σάκης Ζησίδης και ο Πρόεδρος των Αλιέων της Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Σαρίκας.

Αποστολή στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και το τελευταίο σ...

Η Αθήνα εκδίδει 12μηνα έντοκα για πρώτη φορά από το 2010


Στην έκδοση 12μηνων έντοκων τίτλων, προς αντικατάσταση των τρίμηνων έντοκων γραμματίων, προχωρά ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Είναι η πρώτη φορά που η Αθήνα δημοπρατεί 12μηνους τίτλους από τον Απρίλιο του 2010, λίγο δηλαδή πριν από την είσοδο της χώρας στο πρώτο μνημόνιο, σε μία κίνηση που έχει ως στόχο να βελτιώσει την καμπύλη των εκδόσεων του ελληνικού Δημοσίου

Γεωργιος Παπασημακης - Βασιλης Λεβεντης extra3 TV
Ο Γεώργιος Παπασημακης στο εξτρα3 TV  ομιλεί περί του θέματος των Σκοπίων, Βόρεια Ήπειρος, Βόρεια Κύπρος, Κωνσταντινουπολη και άλλα Εθνικά και πολιτικά θέματα. Ένωση, Κεντρώων, Βασίλης, Λεβέντης,
George Papasimakis in extra3 TV about the problem of FYROM, North Epirus, North Cyprus, Constantinople and other National and political matters.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ''ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ'' η ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤIKH ΑΠΕΙΛΗ; Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ...


Του Μιχάλη Ιγνατίου

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με τον παράνομο ψευτο-“πρωθυπουργό” Τουφάν Ερχουρμάν. Φωτογραφία Γραφείο του Πρωθυπουργού της Τουρκίας.
Η επανάληψη των τουρκικών απειλών και των εκβιαστικών δηλώσεων εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, στο ανώτατο μάλιστα επίπεδο, πρέπει να μας ανησυχεί. «Είναι λόγος μέγιστης ανησυχίας», μου έλεγε βετεράνος διπλωμάτης, ο οποίος σε μεγάλη ηλικία πια, και με ενεργό ρόλο στα διπλωματικά δρώμενα, πρόσθεσε πως δεν θυμάται τέτοια και τόση επιθετικότητα ούτε κατά τη διάρκεια της αμερικανοκίνητης τουρκικής εισβολής εναντίον της Κύπρου, τον Ιούλιο του 1974.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...