Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Συμφωνία για κατασκευή του East Med


Σε μια περίοδο αστάθειας στη Μέση Ανατολή, το ενδιαφέρον Ευρωπαίων και Αμερικανών στρέφεται στο θέμα της εκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τις γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου.

«Κοινό όραμα για ειρήνη και ασφάλεια»

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για Τούρκους κατασκόπους στην Ελλάδα: Τι φοβάται η ΕΥΠ


Στο «μικροσκόπιο» των ελληνικών Αρχών τα ύποπτα παιχνίδια των Τούρκων στη χώρα μας…

– Μεγάλη ανησυχία στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας για ύπουλο σχέδιο προβοκάτσιας – Προβληματισμός και από τις κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες

Σε πλήρη κινητοποίηση φαίνεται πως βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ελληνικές Αρχές και ειδικότερα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράζονται φόβοι ότι η Τουρκία έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο δράσης κατασκόπων στη χώρα μας.

Der Spiegel: Η Γερμανία παραδίδει 6 υποβρύχια στην Τουρκία


Την ανατροπή των συσχετισμών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και την πιο έντονη παρουσία στη Μαύρη Θάλασσα, επιδιώκει το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό με την ολοκλήρωση της κατασκευής έξι νέων καταδιωκτικών υποβρυχίων γερμανικής τεχνολογίας που άρχισαν να επισκευάζονται το 2015 σε τουρκικά ναυπηγεία.

Ο Μ. Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς


Θετική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της τουρκικής κυβέρνησηςσε αίτημα του επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη, να επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...