Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Ιούνιος 1211. Ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας σκοτώνει τον Τούρκο Σουλτάνο! Η άγνωστη μεγάλη μάχη! Βίντεο


17 Ιουνίου 1211. Το Ελληνικό Στράτευμα, το οποίο αριθμεί μόλις 2.000 άνδρες προχωρεί ταχύτατα από τη Φιλαδέλφεια προς την Αντιόχεια. Επικεφαλής ο ίδιος ο εξόριστος Αυτοκράτορας Θεόδωρος Α' Λάσκαρης. Τον περιμένει ο Τούρκος Σουλτάνος    Καϊχοσρόης Α΄ (Kaykhusraw) με στρατό άνω των 20.000.

Στο επίκεντρο του Έμπολα το Κονγκό

«Ο Εμπολα είναι παντού, ενδεχομένως σε κάθε χωριανό», λένε δυτικοί γιατροί που δίνουν μάχη με τον χρόνο για να σταματήσουν το νέο ξέσπασμα του φονικού ιού Εμπολα σε μια απομακρυσμένη και φτωχή περιοχή, στα βορειοδυτικά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.
Εκεί, στο Ιτιπό, ένα χωριό χαμένο στα βάθη του τροπικού δάσους, εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα. Εκεί ταξίδεψε ο Ζοάν Τιλουίν, ειδικός απεσταλμένος της εφημερίδας Le Monde, που αφηγείται την ιστορία του μπαμπά-Σαρλ, ενός νοσοκόμου, ο οποίος ήταν από τα πρώτα θύματα του ξεσπάσματος, και μόλυνε, άθελά του, χωριανούς που τον έθαψαν με τις ντόπιες τελετουργίες.

Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος


Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Από το NEWSROOM 

Μία απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια ΉπειροΤυχαίο…; Σαν ΣΗΜΕΡΑ ο Ιωάννης Μεταξάς ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τις πληρωμές προς διεθνείς ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!

Όταν η Ελλάδα είχε το σθένος να πατάσσει δανειστές και τοκογλύφους…
Σαν σήμερα, 15/6 το 1939, η Ελλάδα του Μεταξά αποκηρύσσει και νομικά τους δανειστές παύοντας τις πληρωμές προς αυτούς.

ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ...Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ


Του Κωνσταντίνου Χολέβα 
Πολιτικού Επιστήμων


Αυτή η συμφωνία προσβάλλει την Ιστορία μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Περιφρονώντας το αίμα χιλιάδων Ελλήνων που αγωνίσθηκαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και αγνοώντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η κυβέρνηση παραχωρεί όνομα, ταυτότητα, γλώσσα στους Σκοπιανούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...