Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018


Οι ελπίδες της Αλβανίας για έναρξη διαπραγματεύσεων γιαένταξη στην ΕΕ μειώνονται. Το Ολλανδικό Κοινοβούλιο ψήφισε ‘ΟΧΙ’ στην έναρξη διαπραγματεύσεων με την Αλβανία. 125 βουλευτές από την πλειοψηφία και την αντιπολίτευση ψήφισαν κατά της έναρξης των διαπραγματεύσεων για την Αλβανία και τα Σκόπια.
 
Η απόφαση του ολλανδικού κοινοβουλίου  σχετικά με την πρόταση που υπέβαλε η Επιτροπή για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις λήφθηκε το απόγευμα χθες μετά από συζήτηση. 

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών στην Πιερία


Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών στην Πιερία σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ
Για άγρια επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων«για το όνομα της Μακεδονίας» κάνουν λόγο τα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Makfax, η συμπλοκή σημειώθηκε στους Νέους Πόρους Πιερίας, κατά τη διάρκεια ταξιδιού ομάδας χάντμπολ των Σκοπίων στην ελληνική πόλη.
Όλα ξεκίνησαν, όταν μια έφηβη, ηλικίας 17-18 ετών, ρώτησε τους Σκοπιανούς από που είναι και εκείνοι απάντησαν πως «είναι από τη Μακεδονία».

CIA: «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Χιμάρα, Βόρειος Ήπειρος, δυνατότητα για πρόβλημα …»


Οι σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας έχουν επιδεινωθείαισθητά μετά από τη βίαια επέμβαση στα σύνορα τον Απρίλιο, το τελευταίο περιστατικό στα τρία χρόνια τεταμένων διμερών σχέσεων.
 
Η Ελλάδα έχει εντείνει τις κατηγορίες για την αλβανική καταπίεση στην ελληνική εθνική μειονότητά της, ενώ τα Τίρανα φοβούνται ότι η Αθήνα έχει σχέδιο για τους Έλληνες.

Τσαβούσογλου για «8»: Ειλικρινής ο Τσίπρας δέχθηκε πιέσεις από τη Δ. Ευρώπη


Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσγλου, επικρίνει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης σχετικά με τους 8 στρατιωτικούς στο πραξικόπημα της FETO, δείχνοντας τη Δυτική Ευρώπη.

Όπλο κι ασπίδα η προσευχή στο ξεκίνημα της μέρας...

Κύριε, βοήθησέ με ν’ αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει η σημερινή ημέρα.


Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημά Σου. Στην κάθε ώρα της ημέρας φώτιζέ με και δυνάμωνέ με για το κάθε τι.

Τι προβλέπει η συμφωνία του Eurogroup: Χρέος, δόση, πλεονάσματα έως το 2060 .

Χρειάστηκαν χρόνια διαπραγματεύσεων αλλά τελικά η συμφωνία για το χρέος ήλθε. Μαζί της όμως έρχονται στενή εποπτεία τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία και υψηλοί δημοσιονομικοί στόχοι έως το 2060.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...