Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Τι προβλέπει η συμφωνία Ελλάδας – Γερμανίας – Ισπανίας για το μεταναστευτικό


Ελλάδα και Ισπανία θα δέχονται επιστροφές προσφύγων που θα εντοπίζονται στα γερμανοαυστριακά σύνορα

Τι προβλέπει η συμφωνία Ελλάδας - Γερμανίας - Ισπανίας για το μεταναστευτικό
Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, καθώς και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ που συναντήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ, κατέληξαν σε ένα πλαίσιο συμφωνίας για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης.

Καταρρέει ξεχασμένο το σπίτι του Παύλου Μελά στην Κηφισιά


Η εγγονή και κληρονόμος του ήρωα γνωστή γλύπτρια κυρία Ναταλία Ιωαννίδου, που ζει με μία σύνταξη 800 ευρώ, κλήθηκε να καταβάλλει 6.500 ευρώ συνολικά για την ακίνητη περιουσία της μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και το σπίτι με το οικόπεδο του Παύλου Μελά

«Απ’ εδώ έφυγε ο Παύλος για τη Μακεδονία στα 1904» γράφει η μαρμάρινη πλάκα, στην αυλόπορτα ενός μισορειπωμένου νεοκλασικού, στην οδό Τατοΐου 50 στην Κηφισιά.

Tu-160M: Πως επιτίθεται το ρωσικό βοβμαρδιστικό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


 Τα υπάρχοντα αεροσκάφη Tu-160 έχουν αποδώσει πολύ καλά κατά τη διάρκεια της Ρω-σικής εκστρατείας στη Συρία, λειτουργώντας ως πλατφόρμες εκτόξευσης για τον stealth κατευθυνόμενο πύραυλο MKB Raduga H-101 , ο οποίος πιστεύεται ότι έχει βεληνεκές 4.500 με 5.500 χιλιόμετρα.

Αναπτυγμένο τα τελευταία χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, το Tupolev Tu-160 Blackjack, ι-κανό να αναπτύσει ταχύτητες έως και Mach 2.05, ήταν το απόλυτο στρατηγικό βομβαρ-διστικό της Σοβιετικής Ένωσης.

Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών


Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και 13 Παμμακεδονικές Ενώσεις Απόδημων Μακεδόνων, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικράτειας, με αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου 2018 μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος και της πΓΔΜ.
Με την αίτησή τους ζητούν να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, επειδή παραβιάζει το άρθρο 27 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο,

Άγκυρα για 2 Έλληνες αιχμαλώτους μετά το Κείμενο Συμπερασμάτων της ΕΕ: «Μην τρέφετε προσδοκίες για απελευθέρωση»


Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στο ΚείμενοΣυμπερασμάτων του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, που κατακεραύνωνε την Τουρκία και συνέδεσε την τύχη των δύο αιχμαλώτων Ελλήνων στρατιωτικών του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία (ΕΠΟΠ) Δημήτρη Κούκλατζη, με αυτό το κείμενο!
Ο Ομέρ Τσελίκ, με διαδοχικές αναρτήσεις, επιτέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συνδέοντας τόσο το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, όσο και στις σχέσεις της Άγκυρας με την Αθήνα και το Κυπριακό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...