Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

EW-16 THETIS: Κάποιοι στην Ελλάδα συνεχίζουν να προσπαθούν! (vid.)Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα της ελληνικής αγοράς ενέργειας, που περιλαμβάνει τις ενεργειακές κοινότητες, την μετατροπή των καταναλωτών σε παραγωγούς, την ενίσχυση των ανανεώσιμων πηγών και της αποκεντρωμένης παραγωγής ενέργειας ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής ανεμογεννητριών, στην Μάνδρα Αττικής.
Το εργοστάσιο ανήκει στον όμιλο Eunice, που έχει επίσης την ευθύνη ανάπτυξης και λειτουργίας του πρωτοποριακού έργου TILOS, το οποίο συνδυάζει ανανεώσιμες πηγές (αιολικά, φωτοβολταϊκά) με αποθήκευση ενέργειας (μπαταρίες) για την μέγιστη κάλυψη των αναγκών της Τήλου σε ηλεκτρική ενέργεια.

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: Η Σερβία δεν ανήκει στα Βαλκάνια, αλλά στην Κεντρική Ευρώπη


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, μιλώντας σε φόρουμ σε ανοιχτό πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι η Ουγγαρία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενταχθούν η Σερβία και το Μαυροβούνιο το συντομότερο δυνατόν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κ. Γρίβας : Βραδυφλεγής «βόμβα» Αλυτρωτισμού η Συμφωνία

“Καταραμένοι” στρατιώτες: Αντίσταση μετά τον Β’ ΠΠ στους ΣοβιετικούςΟ όρος «καταραμένοι στρατιώτες» αναφέρεται στους Πολωνούς μαχητές που αντιστάθηκαν στον σοβιετικό ζυγό, από το 1944 μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Παρόμοια αντιστασιακά κινήματα υπήρξαν σε όλες τις ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που πέρασαν στον σταλινικό ζυγό, όπως στις Βαλτικές χώρες -Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία- αλλά και στη Ρουμανία και την Ουκρανία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ

Το προφίλ 65χρονου που φέρεται να προκάλεσε τη φωτιά που κατέκαψε το Μάτι


Γνώριμος στις Αρχές φαίνεται να είναι ο 65χρονος ιδιώτης ο οποίος κατηγορείται ότι προξένησε την φονική πυρκαγιά που σκόρπισε τον θάνατο στην Ανατολική Αττική.VIDEO
  • Αυτοψία του ΣΚΑΪ στο σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά

Γνώριμος στις Αρχές φαίνεται να είναι ο 65χρονος ιδιώτης ο οποίος κατηγορείται ότι προξένησε την φονική πυρκαγιά που σκόρπισε τον θάνατο στην Ανατολική Αττική.

Ο 65χρονος είναι κάτοικος της περιοχής Νταού Πεντέλης και οι καταθέσεις κατοίκων της περιοχής τον θέλουν να έχει προχωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε καύση σκουπιδιών και ξερών κλαδιών.

«Ή θα σε σώσω ή θα μείνω εδώ να καούμε μαζί»: Αστυνομικοί περιγράφουν τον πύρινο εφιάλτη - BINTEO

Το PKK τινάζει στον αέρα όχημα Unimog του τουρκικού Στρατού (vid.)Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ενέδρες του PKK κατά των Τουρκικών Δυνάμεων το Τουρκικό Κουρδιστάν. Σύμφωνα με τα «Τουρκικά Νέα» αυτή την φορά η οργάνωση δημοσίευσε βίντεο από ενέδρα που πραγματοποίησε στην επαρχία Γιουξέκοβα του νομού Χακκάρι κατά την οποία σύμφωνα με το PKK σκοτώθηκαν 3 Τούρκοι στρατιώτες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...