Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΕΛΑΣ: Κινητές Αστυνομικές Μονάδες για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις πληγείσες περιοχές


Η Ελληνική Αστυνομία για την καλύτερη εξυπηρέτηση τωνπολιτών στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, διαθέτει Κινητές Αστυνομικές Μονάδες για τη διεκπεραίωση καθημερινών θεμάτων διοικητικής φύσεως, πέραν των περιπολιών τάξης, ασφάλειας και τροχαίας που ήδη δραστηριοποιούνται στα σημεία αυτά. Ειδικότερα, διατίθενται δύο στελεχωμένα οχήματα τύπου βαν που θα λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), ένα στο δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και ένα στο δήμο Μεγαρέων. 

1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος και ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄ στους εορτασμούς για τα 1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο.

Ισραήλ προς Τουρκία: Την επόμενη φορά θα απαντήσουμε με πράξεις κι όχι λόγια


Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ (NSC) συνιστά πως το Τελ Αβίβ εφόσον δεχθεί εκ νέου τα πυρά της πύρινης ρητορικής του Ερντογάν να υπάρξει αντεπίθεση "έργων κι όχι λόγων". Μεταξύ άλλων ζητείται ο περιορισμός της δράσης του Τουρκικού Οργανισμού Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αραβικού Al Monitor, το ΝSC συνέστησε ότι, εάν ο Ερντογάν επιτεθεί ξανά στο Ισραήλ, τότε το Τελ Αβίβ θα πρέπει να ανταποκριθεί «με πράξεις και όχι λόγια».

Bodybuilding at home. Day 4 Biceps


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...