Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Δηλώσεις ΥΠΕΞ Σερβίας για αλλαγή συνόρων στο Κοσσυφοπέδιο


Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς προέβη σε σκληρούς τόνους κατά των χωρών, που σύμφωνα με αυτόν, άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας αναγνωρίζοντας την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Ντάτσιτς είπε ότι οι χώρες αυτές  διακατέχονται από υποκρισία, αφού από τη μία αναγνώρισαν την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου και σήμερα αντιτίθενται σε αλλαγή των συνόρων.

Αμερικανικό τελεσίγραφο προς την Τουρκία: «Δώστε μας τον πάστορα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο αλλιώς… »


O N.Tραμπ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τον πάστορα Μπράνσον και έδωσε διορία μέχρι την Τετάρτη στην Άγκυρα για να τον επιστρέψει. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο Ρ.Τ.Ερντογάν, θα τον δώσει;

Πολύ δύσκολα θα το κάνει αυτό για έναν πολύ απλό λόγο: Εάν το πράξει θα φαίνεται πως φοβήθηκε και τον έδωσε πίσω και αυτό θα έχει και συνέχεια καθώς θα του ζητήσουν οι Αμερικανοί να «ξεχάσει» και τους S-400 και να φροντίσει να ξανακαβγαδίσει με τον Β.Πούτιν και να μην ξαναπατήσει Ρώσος τουρίστας στην Τουρκία.

Ο Νίτσε για τους ΈλληνεςΚανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει έγραφε το 1872 ο γερμανός φιλόσοφος 

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο <<Η Γέννηση της Τραγωδίας>> (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...