Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Ο έχων τελείως τελείως Ελληνικά χαρακτηριστικά Μπαχτελί απειλέι εκ νέου την Ελλάδα και μας θυμίζει το φρικιαστικό τουρκικό έγκλημα της καταστροφής της Σμύρνης ΜΑΣ

Απειλές Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης

Απειλές Μπαχτσελί: Ελπίζω η Ελλάδα να μην ξεχνά την καταστροφή της Σμύρνης
Σε νέο εθνικιστικό παραλήρημα επιδόθηκε για ακόμη μια φορά ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό.
Ξεπερνώντας κάθε όριο «διαμήνυσε» στην Ελλάδα να μην ξεχνά την 9η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία της Μικρασιατικής καταστροφής.
«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μικρά Ασία-Τσαμ Τεπέ… Συντριβή αντεπίθεσης της Τουρκίας διά της λόγχης!
Μετά τη μεγάλη νίκη του Ελληνικού Στρατού στο Εσκί Σεχήρ, το Β’ Σώμα Στρατού (Β’ ΣΣ) διατάχθηκε να προελάσει προς το Σεϊντί Γαζή. Έτσι το Β’ ΣΣ διέταξε, με την σειρά του, τη ΧΙΙΙ Μεραρχία Πεζικού (ΜΠ) και το Απόσπασμα Πλαστήρα να καταδιώξουν τους Τούρκους.
Πληροφορίες της ΧΙΙΙ ΜΠ ανέφεραν ότι οι Τούρκοι κατείχαν την τοποθεσία του Σεϊντί Γαζή με τρεις μεραρχίες πεζικού (8η, 11η και 57η ΜΠ) και δύο μεραρχίες ιππικού (2η και 14η) ως πλαγιοφυλακή του αριστερού τους πλευρού, έναντι του Αποσπάσματος Πλαστήρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...