Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Πόλεμος στον Αέρα…!! ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ… Βγήκαν έντρομοι οι κατοικοι στα μπαλκόνια τους…!!!


Έντρομοι βγήκαν στα μπαλκόνια και τις αυλές τους οι κάτοικοι της Λέσβου, εξαιτίας ενός εκκωφαντικού θορύβου που συγκλόνισε το νησί γύρω στις 9 το βράδυ.

Οι κάτοικοι ανησύχησαν και οι αρχές δέχθηκαν δεκάδες τηλεφωνήματα, χωρίς να μπορούν δώσουν εξηγήσεις.

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΧΟΡΤΙΑΤΗ- ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(TV100-020918)

Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση


«Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα και την οικονομία της», τονίζει ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ

Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση


Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση και πορεύεται σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ανάπτυξη και ασφάλεια για την περιοχή, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος, τόνισε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τη ΔΕΘ, την Ελλάδα και την οικονομία της, στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων, κατά τη συνάντησή τους στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα γίνει στην πίστα της Λαγκούνα Σέκα


Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη στους επισκέπτες

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα γίνει στην πίστα της Λαγκούνα Σέκα


Το Rennsport Reunion είναι το ετήσιο ραντεβού των φίλων της Porsche που γίνεται στην πίστα της Λαγκούνα Σέκα, στην κεντρική Καλιφόρνια.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και οι φανατικοί της γερμανικής μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποια από τα σημαντικότερα αγωνιστικά μοντέλα της εταιρείας.

Ερώτηση Παπαδημούλη στην Κομισιόν για τα τούρκικα αλιευτικά


«Δεκάδες καταγγελίες Ελλήνων αλιέων στο Αιγαίο περιγράφουν μια επιθετικότητα εκ μέρους Τούρκων αλιέων»

Ερώτηση Παπαδημούλη στην Κομισιόν για τα τούρκικα αλιευτικά

Την ανάληψη πρωτοβουλιών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με την πρακτική τουρκικών αλιευτικών να ψαρεύουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα, πολλές φορές με την συνοδεία πολεμικών πλοίων της Τουρκίας, και παραβιάζοντας τους ευρωπαϊκούς κανόνες για τη διαφύλαξη των θαλάσσιων αποθεμάτων, ζητά με επείγουσα ερώτηση την οποία κατέθεσε προς την Επιτροπή ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αβραμόπουλος: Αναγκαία η ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνόρων


«Οι πολιτικοί ηγέτες απλά αρνούνται. Το δύσκολο είναι να προτείνουν»

Αβραμόπουλος: Αναγκαία η ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνόρων

Tη σοβαρή ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνόρων και της δύναμης της ακτοφυλακής θα προτείνει την επόμενη εβδομάδα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Politico.

ΣΜΥΡΝΗ 1922: Η φρικιαστική δολοφονία του Χρυσόστομου,από τον όχλο


Τα όσα διέπραξαν οι Τούρκοι με την είσοδό τους στη Σμύρνη ήταν απάνθρωπα. Δεν σεβάστηκαν τίποτα και κανέναν.Η βαρβαρότητά τους δεν χωράει στον ανθρώπινο νου. Ένας Γάλλος δημοσιογράφος ο Rene Puaux περιέγραψε με ανταποκρίσεις του τα όσα απίστευτα έγιναν μπροστά στα μάτια του. Όπως η δολοφονία του Χρυσόστομου.


Διαβάστε πως την περιγράφει:

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αμφιβολία ως προς την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας του επισκόπου της Σμύρνης, του σεβασμιότατου Χρυσοστόμου. Σήμερα φαίνεται επιβεβαιωμένο ότι η δολοφονία έγινε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 4-5 μ.μ. Στις λεπτομέρειες που ένας αυτόπτης Γάλλος μάρτυρας μου είχε ήδη δώσει, μπορώ να προσθέσω τα εξής: Όταν ο μητροπολίτης παρουσιάστηκε μπροστά στο στρατηγό Νουρεντίν πασά, που είχε στείλει να τον φέρουν με γυμνές ξιφολόγχες, ο σεβάσμιος ιεράρχης του έτεινε το χέρι. Ο Νουρεντίν φώναξε:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...