Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ;;;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ εδώ και χρόνια πάνω στον εναέριο χώρο του Αιγαίου γίνεται ένας άτυπος πόλεμος αερομαχιών που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολεμική ιστορία, πόσοι γνωρίζουμε ότι στις Τουρκικές Αερογραμμές υπηρετούν και σήμερα Έλληνες πιλότοι ακόμα και πρώην αξιωματικοί της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας!

H Lancia Delta Integrale θα αναβιώσει αλλά θα κοστίζει όσο μια Ferrari

Ακόμα και αν δεν έχει κανείς μεγάλη σχέση με τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν βέβαιο πως έχει ακουστά τη Lancia Delta Integrale. Ένα από τα πιο διάσημα ιταλικά μοντέλα που από το 1987 μέχρι και το 1992 κέρδισε 6 φορές του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Αντίστοιχα η έκδοση δρόμου της, η πολιτική της εκδοχή, ήταν την ίδια περίοδο ένα από τα πιο ποθητά σπορ hatchback.

Ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, η λάμψη της εξακολουθεί να υπάρχε
ι και έτσι μετά την επίσης διάσημη Lancia Stratos η οποία θα επιστρέψει στη ζωή από τη Manifattura Automobili Torino η Integrale και πιο συγκεκριμένα αυτή του 1989 θα αναβιώσει μέσω της προσπάθειας μιας άλλης ιταλικής εταιρείας.

ΗΠΑ: Πρόταση εξαγοράς των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά


Επίσημη πρόταση στην κυβέρνηση κατέθεσε η εταιρεία -αμερικανικών συμφερόντων- ΟΝΕΧ Shipyards, για την εξαγορά των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ


Οι Σκοπιανοί θα αποφανθούν διά δημοψηφίσματος αν δέχονται τη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Παρότι που το ασθενικό κρατίδιό τους κατορθώνει με αυτή τη συμφωνία να περάσει σε κείμενο όλες τις εξωφρενικές αξιώσεις των Σκοπιανών εθνικιστών από την Ελλάδα, η κυβέρνηση Ζάεφ δείχνει σεβασμό προς τους πολίτες της και δίνει τον πρώτο λόγο σε εκείνους για να πουν το «ναι» ή το «όχι».

Παίγνια πολέμου στα Βαλκάνια


Του Δημήτρη Τσαϊλά* - Οι εδαφικές ανταλλαγές μεταξύΣερβίας και Κοσσυφοπεδίου δημιουργούν πονοκέφαλο, αλλά και το δημοψήφισμα των Σκοπιανών για τη συμφωνία των Πρεσπών, σε συνδυασμό με τα ανακοινωμένα συλλαλητήρια στη Μακεδονία είναι ένα μείγμα εκρηκτικό. Τέλος οι ανακοινώσεις για επαναχάραξη συνόρων στη Βαλκανική χερσόνησο είναι το αναμμένο σπίρτο στην “μπαρουταποθήκη της Ευρώπης”.

Τσίπρας: Η ρητορική Ζάεφ μερικές φορές ξεπερνά τα όρια


Η ρητορική της σκοπιανής κυβέρνησης για το ονοματολογικό μερικές φορές ξεπερνά τα πλαίσια που έχουν συμφωνηθεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός, υπό την σκιά αλλεπάλληλων δηλώσεων του σκοπιανού ομολόγου του Ζόραν Ζάεφ όπου δίνεται μεγάλη έμφαση στην μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ινδιάνος ανακαλύπτει το «εκρηκτικό μείγμα» των Ελλήνων Τι εύχεται για το μέλλον του πλανήτη 

Πρωτάκουστα λόγια που σκορπούν συγκίνηση

Ινδιάνος ανακαλύπτει το «εκρηκτικό μείγμα» των Ελλήνων – Τι εύχεται για το μέλλον του πλανήτη – Πρωτάκουστα λόγια που σκορπούν συγκίνηση

Συγκινεί και εντυπωσιάζει ο πατέρας Τιμόθεος.

Τελευταία εξέλιξη: Δυο άτομα έχουν συλληφθεί στον Έβρο


Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Έβρου. Δυο άτομα έχουν συλληφθεί τελικώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Συναγερμός σήμανε ξανά στην ελληνοτουρκική μεθόριο στον Έβρο. Δυο άτομα έχουν συλληφθεί τελικώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το σπίτι που γεννήθηκε η Παναγία μας Ιερά Μονή Αγίας Άννης - Παλαιά πόλη...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...