Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Convention of Akkerman


OTTOMAN EMPIRE-RUSSIA [1826]
Convention of Akkerman, (Oct. 7, 1826), agreement signed in Akkerman, Moldavia (now Bilhorod-Dnistrovskyy, Ukraine), between the Ottoman Empire and Russia, whereby the Ottomans accepted, under threat of war, Russia’s demands concerning Serbia and the Danube principalities of Moldavia and Walachia.

Αυτός είναι ο Ένδοξος Στρατός μας: Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών
Αφιέρωμα στο Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών.

ΥΠΕΞ: Σύσταση Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων πΓΔΜ-Ελλάδας


Το Υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε τη σύσταση μεικτής διεπιστημονικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, βάσει του άρθρου οκτώ (8) της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή, θα πραγματευτεί ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, ενώ όσον αφορά τη σύστασή της, αυτή θα αποτελείται από επτά (7) μέλη, με Πρόεδρό της τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τη Σύσταση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδος-πΓΔΜ :

Σύμφωνα με το Άρθρο 8 (5) της Συμφωνίας των Πρεσπών, συγκροτείται η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδος – πΓΔΜ για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Από ελληνικής πλευράς, το τμήμα της ΜΔΕΕ θα απαρτίζεται από επτά (7) μέλη, με πρόεδρο τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη. πηγη:http://www.onalert.gr/stories/ypex-sustasi-meiktis-diepistimonikis-epitropis-empeirognwmonwn-pgdm-elladas/70354

Απλές ασκήσεις για την ενδυνάμωση των μυών της μέσης

  "οὐκ ἐν τῷ μεγάλῳ τὸ εὖ κείμενον εἶναι, ἀλλὰ ἐν τῷ εὖ τὸ μέγα" (ΑθήναιοςΔειπνοσοφισταί, 14, 629a-b) ή "οὐκ ἐν τῷ μεγάλῳ τὸ εὖ κείμενον εἴη, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ μέγα" (Διογένης Λαέρτιος VII.21)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η σημασία που έδιναν οι Αρχαίοι Έλληνες στην γυμναστική ήταν μέγιστη, ήταν άλλωστε εκείνοι που την εφηυράν και πρωτοεφάρμοσαν.

ΠΩΣ ΜΑΣ…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

GESKOM, (Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı), είναι η «Διοίκηση Ηλεκτρονικού Συστήματος Πληροφοριών» του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, μια διοίκηση που πέρασε από την εξουσία της ΜΙΤ στο Γενικό Επιτελείο.

Πιάσιμο στον αυχένα: Ανακούφιση μέσα σε 60"
Ξυπνήσατε το πρωί και έχετε ένα έντονο πιάσιμο στον αυχένα (σβέρκο) από τον ύπνο; Κουραστήκατε από την καθιστική εργασία στο γραφείο και θέλετε να κάνετε κάτι για να ξεπιαστείτε;Ο "κόμπος" που πολλές φορές έχουμε στο σβέρκο μας εμποδίζει να συνεχίσουμε ομαλά τις δραστηριότητές μας, αφού ακόμα και η πιο απλή κίνηση του κεφαλιού μας προκαλεί έναν ελαφρύ πόνο.
Δείτε τι συμβουλεύει η Allyn Kakuk, ειδική φυσιοθεραπεύτρια στην κλινική Mayo στις ΗΠΑ για να ανακουφίσουμε γρήγορα τον πιάσιμο στο σβέρκο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...