Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Η Ισπανία ήταν Αρκαδική αποικία και πήρε το όνομα της προς τιμή του θεού Πάνα..


Κατά την αρχαιότητα πολλοί Αρκάδες, λόγω του πτωχού εδάφους μας, μετανάστευσαν εις μιαν χώραν της Δυτικής Μεσογείου, αυτήν που σήμερα ξέρουμε ως Ισπανία.

Το όνομά της αυτό είναι απολύτως Ελληνικό.
Οι αρχαίοι μας πρόγονοι ελάτρευαν με ιδιαίτερη ευλάβεια τον Θεό Πάνα (ο Πάν, του Πανός). Δια να τον τιμήσουν λοιπόν έδωσαν το όνομά του στην νέα τους πατρίδα. Την ονόμασαν Πάνια. 

Σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε τη Μεγάλη Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα, δυνατή, σίγουρη, αντρειωμένη και αήττητη!Αντιγράφουμε από το:   http://www.romiosini.org.gr/3910B211.el.aspx

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940


Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940
Η Ελλάδα στην ιστορική της πορεία, από την αρχαιότατη εποχή μέχρι σήμερα, πολλές φορές αντιμετώπισε επικίνδυνους κατακτητές που θέλησαν να υποδουλώσουν το λαό της. Όμως πάντα ο ελληνικός λαός στις κρίσιμες αυτές ώρες, που έρχονταν απειλητικές να σβήσουν το φως του πολιτισμού του, που φώτιζε το δρόμο της ανθρωπότητας, στεκόταν πιστός στο ιστορικό του χρέος. Με ένα «Μολών λαβέ» και ένα «ΟΧΙ», με το λόγο και τη λόγχη, πολεμούσε για τα ιερά ιδανικά του ανθρώπου, για το δίκαιο και την ελευθερία.

The Antichrist Beast Confederacy Announced in Turkey? Erdogans policy and its results, some consider him as the Antichrist!!
Christian England, France and Italy, together with USSR helped Turkey to massacre the Christian Greeks of Asia minor in 1922. 500.000 dead, 1.500.000 refuges in Greece.
Then they forced the Greek army to surrender East Thrace to the Turks. It is the red part in eastern Europe you see on the map. The other Greek Christian part (the second red part in European ground) is today Albania.

ΠΩΣ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ…«ΔΙΑΛΥΣΕΙ» ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πριν από δυο χρόνια είχαμε γράψει για εκτιμήσεις Αμερικανικών Στρατηγικών Ινστιτούτων που εκτιμούσαν ότι ο Ερντογάν θα είναι ο μοιραίος άνθρωπος που θα διαλύσει την χώρα του.

Βέβαια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το που θα έφτανε η νεοοθωμανική αλαζονεία του Τούρκου ηγέτη, που έχει κάνει τον λαό του υπηκόους ραγιάδες και που οι φιλοδοξίες του έφτασαν να προκαλέσει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά το 2001 ενώ ακροβατεί στο τεντωμένο σχοινί της αλαζονείας του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...