Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας πήρε ελληνικό διαβατήριο!


Αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μουσουλμάνος παίκτης της εθνικής ομάδας της Αλβανίας έλαβε ελληνικό διαβατήριο και μέσω του ‘Instagram’ αφού ανακοίνωσε το γεγονός έστειλε  ένα ‘ευχαριστώ’ στην Ελλάδα.

«Ο αμυντικός και αρχηγός της αλβανικής εθνικής ομάδας, Μεργκίμ Μαβράι έλαβε ελληνικό διαβατήριο. Ο Μαβράι δημοσίευσε φωτογραφία του διαβατηρίου, γράφοντας στην ελληνική γλώσσα: «Ευχαριστώ την Ελλάδα».

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την τελετή ενταφιασμού οστών Ελλήνων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο (Κλεισούρα, 12.10.2018)


Κατ’ εφαρμογή της συμφωνίας που επήλθε μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και της αλβανικής πλευράς στο πλαίσιο της επίλυσης χρονιζόντων διαφορών μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που είχαν αρχίσει τον Ιανουάριο στην περιοχή του Dragot της Αλβανίας, για την αναζήτηση και εκταφή των Ελλήνων πεσόντων κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πολέμου (1940-1941). Ένα ζήτημα που ταλάνιζε τις Ελληνο-αλβανικές σχέσεις για άνω των 70 ετών.

Διάχυτη συγκίνηση στα εγκαίνια της ελληνικής πλατείας στη Μαριούπολη


Με διάχυτη συγκίνηση, ενθουσιασμό αλλά και Έλληνο –ουκρανικούς χορούς υποδέχθηκαν οι πολίτες της Μαριούπολης, τα εγκαίνια της πρώτης ελληνικής πλατείας, την ημέρα εορτής των 240 ετών, από την ίδρυση της πόλης. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι κατέκλυσαν τους χώρους της Ελληνικής πλατείας, μην κρύβοντας τα συναισθήματα χαράς τους. Η Ελληνική πλατεία – δωρεά του Ιδρύματος Μπούμπουρα – έκτασης 9.500τ.μ. και κόστους 500.000 ευρώ περιλαμβάνει συντριβάνι, ποδηλατόδρομο 330 μέτρων, 25 παγκάκια, 40 φανοστάτες και 21 κάδους απορριμμάτων.

“Μέλι” για Τσίπρα, αλλά και συμφωνία Πρεσπών από τον Γερμανό πρόεδρο

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, και τις συζητήσεις που είχαμε κάνει τότε, υπό διαφορετική ιδιότητα, οι οποίες ποτές δεν ήταν εύκολες γιατί το ζητούμενο τότε ήταν- και παλέψαμε γι αυτό- να ανακτήσουμε την ευρωπαϊκή σταθερότητα και από πλευράς σας παλέψατε για να ανακτήσει η Ελλάδα την οικονομική σταθερότητα και πρέπει να πω ότι το πετύχαμε».
Αυτά δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ψωμιάδης: Από σήμερα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης


«Θέλω για αντίπαλο τον Γιάννη Μπουτάρη»
Έτοιμος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εμφανίστηκε ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημώνΠιάσιμο στον αυχένα: Ανακούφιση μέσα σε 60"

Ξυπνήσατε το πρωί και έχετε ένα έντονο πιάσιμο στον αυχένα (σβέρκο) από τον ύπνο; Κουραστήκατε από την καθιστική εργασία στο γραφείο και θέλετε να κάνετε κάτι για να ξεπιαστείτε;Ο "κόμπος" που πολλές φορές έχουμε στο σβέρκο μας εμποδίζει να συνεχίσουμε ομαλά τις δραστηριότητές μας, αφού ακόμα και η πιο απλή κίνηση του κεφαλιού μας προκαλεί έναν ελαφρύ πόνο.
Δείτε τι συμβουλεύει η Allyn Kakuk, ειδική φυσιοθεραπεύτρια στην κλινική Mayo στις ΗΠΑ για να ανακουφίσουμε γρήγορα τον πιάσιμο στο σβέρκο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...