Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Ομιλία Κρις Σπύρου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Ομιλία Κρις Σπύρου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

30 χρόνια 331Μ


Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε,παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, η τελετή εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της 331 Μοίρας (331Μ), στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.
– ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο Πεσόντων Αεροπόρων της 331Μ, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Μοίρας από τον Διοικητή της Μοίρας, Αντισμήναρχο (Ι) Χρήστος Κοντσές, στατική έκθεση αεροσκαφών και επίδοση αναμνηστικών σε διατελέσαντες Διοικητές, Αξιωματικούς Επιχειρήσεων και Αρχιμηχανικούς της Μοίρας.

Αλβανός δημοσιογράφος κατηγορεί τον Έντι Ράμα ότι «πυροβόλησε» τον Κατσίφα με τις πλάτες της Τουρκίας


Αλβανός δημοσιογράφος κατηγορεί τον Έντι Ράμα ότι «πυροβόλησε» τον Κατσίφα με τις πλάτες της Τουρκίας
Ο δημοσιογράφος του αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού «OraNews» Καστριότ Μιφταράι, από την εκπομπή του «Σας μιλά η Μόσχα!», κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι στην υπόθεση του φόνου του Κωνσταντίνου Κατσίφα ενήργησε και ενεργεί με «τουρκικές πλάτες», κάτι που ο δημοσιογράφος το θεωρεί «επικίνδυνο».

Όπως υποστήριξε ο Μιφταράι, στο επεισόδιο στους Βουλιαράτες, ο Ράμα στηρίχθηκε στην υποστήριξη της Τουρκίας για να αντιταχθεί στην Ελλάδα. 
Από την οπτική γωνία των διεθνών σχέσεων, το επεισόδιο μεταφράζεται ότι ο Ράμα στηρίχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, τόλμησε δηλαδή, να «πυροβολήσει» εναντίον της Ελλάδος, έχοντας πίσω του την Τουρκία. 

ΜΗΤΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...