Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Λιοντάρι η Θεοχάρους: «Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή - Δεν θα σιωπήσω ποτέ για το κλίμα τρομοκρατίας που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες»Γνωρίζω το κλίμα τρομοκρατίας που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες και δεν θα σιωπήσω ποτέ, αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.Με αφορμή την κήρυξη της ως Persona non grata από την Αλβανία, μετά και την παρουσία της στην κηδεία του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα, η κ. Θεοχάρους στέλνει το μήνυμα στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ότι «γνωρίζω πάρα πολύ καλά την φρικτή καταπίεση που υφίστανται, το κλίμα τρομοκρατίας που ασκούν εναντίον τους αλλά και την συνεχή προσπάθεια του διεφθαρμένου δικτατορικού καθεστώτος της Αλβανίας

Το μήνυμα του τραγουδιστή Χ. Μάστορα για το θάνατο του Κ. Κατσίφα και η ...

Συγκίνηση: Πατριαρχική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Νεκτάριο στην ΣηλυβρίαΜήνυμα ειρήνης και αγάπης έστειλαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος και ο δήμαρχος της πόλης, Οζτζάν Ισικλάρ, αφήνοντας να πετάξουν ελεύθερα στον ουρανό δύο λευκά περιστέρια, μετά το πέρας της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας, που εψάλη σήμερα το πρωί στην αρχαία Ακρόπολη της Σηλυβρίας, εκεί που κατά το παρελθόν βρισκόταν ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος και το ορθόδοξο νεκροταφείο.
Η Θεία Λειτουργία  έγινε για τον Άγιο Νεκτάριο, ο οποίος γεννήθηκε στη Σηλυβρία και η μνήμη του τιμάται στις 9 Νοεμβρίου. Μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνλειτούργησαν ο μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος και ο μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος.

Ω ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ - Έξοχο !! Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ

Το σπαρακτικό Ηπειρωτικό μοιρολόι για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Ποιοι Αλβανοί… “άδειασμα” περιωπής από τη Χειμάρρα για το τουριστικό γραφείοΜη έχοντας ακόμη συνέλθει από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον τρόπο που ακόμη και μεγάλη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ χειρίζονται την υπόθεση, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στην Αθήνα.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας, ιδιοκτήτες της επιχείρησης οι οποίοι έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας.

Μακρόν: Ζήτω η ευρωπαϊκή αμυντική αυτονομία, αιχμές για βελγικά F-35Η Ευρώπη οφείλει «να οικοδομήσει την αυτονομία» της άμυνάς της μάλλον, παρά να αποκτά εξοπλισμούς που παράγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του.
«Δεν θέλω να δω τις ευρωπαϊκές χώρες να αυξάνουν τον προϋπολογισμό της άμυνας για να αγοράσουν αμερικανικά ή άλλα όπλα ή υλικά προερχόμενα από τη βιομηχανία σας», λέει στα αγγλικά ο Γάλλος πρόεδρος σε απόσπασμα αυτής της συνέντευξης που δόθηκε χθες Σάββατο: «Αν αυξάνουμε τον προϋπολογισμό μας, είναι για να οικοδομήσουμε την αυτονομία μας».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...