Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι Έλληνες κέρδισαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Διερεύνηση για τη δολοφονία του


Στην έκθεση της Αλβανίας που συνιστά την έναρξη τωνενταξιακών διαπραγματεύσεων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα ακόμη σημείο, με το οποίο απαιτείται η πλήρης διαλεύκανση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις 28 Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Σοβαρή τροποποίηση της έκθεσης για την Αλβανία

Κατσίφας και αλβανική προκλητικότητα παγώνουν την ελληνοαλβανική συμφωνία
Οι τελευταίες εξελίξεις με την προκλητικότητα Ράμα και τα αναπάντητα ερωτήματα στην δολοφονία Κατσίφα, οδηγούν την ελληνική κυβέρνηση να σκέπτεται προσεκτικά τα επόμενα βήματά της με τη γείτονα χώρα
Προσεκτικά σκέφτεται η Κυβέρνηση τα επόμενα βήματά τηςόσον αφορά την συμφωνία με την Αλβανία, μετά τις θλιβερές και προκλητικές εξελίξεις από την δολοφονία Κατσίφα και τα όσα ακολούθησαν δια στόματος Ράμα.

Οι κινήσεις και τα λόγια του Έντι Ράμα καθώς και τα απανωτά και ανελέητα καψόνια στους Βορειοηπειρώτες, κάνουν την ελληνική Κυβέρνηση να σκεφτεί διαφορετικά την στάση της στη συνέχεια.  

Δικαίωση των Ελλήνων… Ακυρώνονται οι κατεδαφίσεις στην Χιμάρα


Ήταν ανήμερα της εθνικής μας επετείου, 28 Οκτωβρίου του 2016 όταν εστάλησαν τα πρώτα ειδοποιητήρια, σε κατοίκους της Χιμάρας με τα οποία τους εζητείτο να εκκενώσουν τα σπίτια τους τα οποία θα κατεδαφίζονταν στο πλαίσιο ενός αναπτυξιακού υποτίθεται έργου ανάπλασης της περιοχής. Κατοικίες άνω των 100 ετών είχαν μπει στο στόχαστρο των συμφερόντων.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ...!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!! Πομακόπουλα στην Γλαύκη της Ξάνθης κάνουν κατάληψη στο Λύκειο τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!!

Συγκινητική δράση στα Πομακοχώρια από τα Ελληνόπουλα - Πομακόπουλα της Γλαύκης. Εκτός από το πανό με το "η Μακεδονία είναι Ελληνική» δείτε παρακάτω τι άλλο σήκωσαν! Εύγε παιδιά...

ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ - ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ


Η Ε.Ε. για τις συνθήκες της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα
Στην ευρωβουλή έρχεται η υπόθεση της εκτέλεσης τουΚωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας στις 28 Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία αποφάσισε να ζητήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η παρέμβαση του ευρωκοινοβουλίου έγινε με πρωτοβουλία της σοσιαλιστικής ομάδας και τις υπογραφές του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη και Knut Fleckenstein, Εισηγητή για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...