Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Τους χαρίζω τα αναδρομικά για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά δεν τους χαρίζω την τιμή και την αγάπη για την πατρίδα - κείμενο ειδικού φρουρούΔημοσιεύουμε κείμενο ειδικού φρουρού - αναγνώστη του bloko.gr: Κάποιοι προφανώς προσπαθούν να μικρύνουν αυτό που κάνουμε, παλεύοντας να μας παρουσιάσουν σαν μία επαγγελματική...
κατηγορία ένστολων που δεν πρέπει να λάβει αναδρομικά, διαχωρίζοντας μας σε ειδικούς φρουρούς και αστυνομικούς.
Να τους πεις κύριε Καραιβαζ ότι όποτε χρειάστηκε να κυνηγήσουμε επικίνδυνους κακοποιούς δεν σκεφτήκαμε ότι δεν ήμασταν αστυνομικό προσωπικό.

Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης - Μεγάλοι Βυζαντινοί αυτοκράτορες

Παράκρουση του Ερντογάν κατά του Ισραήλ, βαρύς αντισημιτικός παροξυσμός… φταίνε για όλα!Την προσφιλή μέθοδο του αντισημιτισμού με στόχο τη συσπείρωση του εγχώριου και του διεθνούς ισλαμικού ακροατηρίου για να αντιμετωπίσει τον κατήφορο στον οποίο έχει μπει η χώρα του, επιχειρεί να κινητοποιήσει για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, με ομιλία του στο συνέδριο της… Παράκρουση του Ερντογάν κατά του Ισραήλ, αντισημιτικός παροξυσμός… φταίνε για όλα!).
Ο απίθανος αυτός τύπος που παριστάνει τον… Σαλαντίν που θα απελευθερώσει από τους άπιστους την Ιερουσαλήμ, αποκαλώντας τον στόχο αυτόν ως «δίκαιο» και ότι δεν απασχολεί μια χούφτα μουσουλμάνους, αλλά ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο.

Σαν σήμερα ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΥΣΚΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!


«Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας Τριάδος ότι:
1. Θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την απελευθέρωσιν της Κύπρου από τον Αγγλικόν ζυγόν, θυσιάζων και αυτήν την ζωή μου.
2. Δεν θα εγκαταλείψω τον αγώνα υπό οιονδήποτε πρόσχημα παρά μόνον όταν διαταχθώ υπό του Αρχηγού της Οργανώσεως και αφού εκπληρωθή ο σκοπός του αγώνος.
3. Θα πειθαρχήσω απολύτως εις τας διαταγάς του Αρχηγού της Οργανώσεως και μόνον τούτου.
4. Συλλαμβανόμενος θα τηρήσω απόλυτον εχεμύθειαν τόσον επί των μυστικών της Οργανώσεως όσον και επί των ονομάτων των συμμαχητών μου, έστω και εάν…

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Από το βιβλίο- ημερολόγιο “Φύλλα Κατοχής” της Ιωάννας Τσάτσου

Σάν χορός αρχαίας τραγωδίας ή μια μετά τήν άλλη άρχισαν νά μπαίνουν στό γραφείο μας σ’ ατέλειωτη σειρά γυναίκες μαυροφορεμένες. Τά πρόσωπα τους ήτανε μαρμαρωμένα, ακίνητα, μέ μιαν ομαδική ομοιόμορφη έκφραση νέκρας, πού δέν είχα ποτέ μου ξαναδή. Ή πρώτη μίλησε μέ κόπο.