Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'Του Γεωργίου Παπασημάκη


Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο μεγάλο αυτό θέμα.
Όχι μόνο για την τεράστια σημασία που έχει αυτό καθεαυτό αλλά και για την καθοριστική επιρροή που μπορεί να ασκήσει στο μέλλον της Πατρίδας.

Η διεκδίκηση των Εθνικών Δικαίων, όχι μόνο θα επιφέρει την λύτρωση εκατοντάδων χιλιάδων ομοεθνών μας και την απελευθέρωση παρανόμως κατεχομένων τμημάτων του Εθνικού Εδάφους αλλά θα αποτρέψει τους αδηφαγους κατακτητές από περαιτέρω παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις που καθημερινά εκφράζουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - Τα ελληνικά φονικά όπλα που πάνε πολύ μακρύτερα από τους πολυδιαφημισμένους τουρκικούς Bora

Χρόνια τα λέω ότι η Τουρκία μας απειλεί με όπλα που ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ την ώρα που εμείς ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΟΛΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ σε περίπτωση που η τουρκική αναθεωρητική δύναμη διαπράξει το απονενοημένο διάβημα και επιτεθεί εναντίων των δύο Ελληνικών Κρατών Ελλάδος και Κύπρου. 

Δείτε την ανάλυση μου στο παρακάτω βίντεο:  

Αντιγράφω από το έγκυρο militaire.gr


Η Τουρκία προσπαθεί και σε μεγάλο βαθμό το ΄χει καταφέρει,να επιβάλλει την εικόνα της “ανίκητης περιφερειακής δύναμης”, η οποία με τα όπλα που διαθέτει μπορεί πλέον να κάνει ότι θέλει την “πληγωμένη” από την οικονομική κρίση Ελλάδα. 
Ίσως αυτή η πεποίθηση να ΄χει “διαβρώσει” κι ένα μέρος της ελληνικής κοινής κάτι για το οποίο μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Γι΄ αυτό και οι δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη εξέπληξαν αρκετούς. 

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Δυσάρεστη έκπληξη για τουςΤούρκους η αιφνίδια προώθηση των δυνάμεων του Άσαντ στον κουρδικό θύλακα του Menbiç, στον οποίο σκοπεύουν να εισβάλουν μετά την αποχώρηση των Αμερικανών.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ σε έκτακτες μεταδόσεις, οι Κούρδοι παραχώρησαν την περιοχή απέναντι από τους Τούρκους στις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος που έχουν ήδη πλασαριστεί απέναντι απ τους Τούρκους.

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ


Πρακτορείο Αναντολού: Δυνάμεις του Άσαντ μπήκαν στο Μένμπιτς. Το πρακτορείο Αναντολού, αναφέρει πως σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται στο Μένμπιτς, στρατός της Συρίας σε συντονισμό με το YPG εισήλθαν στο Αριμάχ-στην δυτική περιοχή του Μένμπιτς.
Στην είδηση αναφέρονται τα εξής: ¨Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στο πρακτορείο Αναντολού έμπιστες πηγές από το Μένμπιτς, 40 φορτηγά πικάπ που μετέφεραν καθεστωτικές δυνάμεις2 άρματα μάχης, φορτηγά με υλικά και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πριν από περίπου 1 ώρα μπήκαν στην περιοχή. Μετά από σύντομη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής του κονβόι με επικεφαλής των τρομοκρατικών οργανώσεων YPG/PKK, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αριμάχ στα δυτικά της περιοχής. Το YPG/PKK, άφησε τον έλεγχο του Αριμάχ στις καθεστωτικές δυνάμεις¨.
Η περιοχή Αριμάχ βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή του Μένμπιτς και την περιοχή της Ασπίδας Ευφράτη (σημ. μεταφρ. : Είναι η τουρκοκρατούμενη περιοχή)

Η ηρωική Ελληνίδα δασκάλα στους Αρκιούς των 35 κατοίκων - Ποια είναι η Μαρία-Φαίδρα ΤσιαλέραΔιδάσκει σε έναν μαθητή - «Η καρδιά του σχολείου των Αρκιών χτυπά πολύ δυνατά», λέει η δασκάλα Μαρία-Φαίδρα Τσιαλέρα που βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών

Από την κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε βρέθηκε στο νησάκι Αρκιοί της Δωδεκανήσου δίνοντας μία πολύπλευρη μάχη για τον μοναδικό μαθητή του νησιού αλλά και για την επιβίωση των 35 κατοίκων του, που όπως και αυτή δεν το βάζουν κάτω.