Στην 110 ΠΜ ελληνικά MQ-9 Reaper! Ηγεσία ΕΔ, πρέσβης Πάιατ… και συνήθεις γραφικοίΣτη Λάρισα, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, βρίσκονται τα πρώτα ελληνικά drones MQ-9 Reaper. Στην 110 ΠΜ βρέθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χριστοδούλου, ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Μπλιούμης και ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Τσιούνης.
Εκεί όμως βρέθηκε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και ο Αμερικανός πρέσβης ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του νέου αποκτήματος του ελληνικού οπλοστασίου. Με ανάρτησή του στο Twitter ο Τζέφρι Πάιατ χαρακτήρισε την παράδοση των Reaper ως απόδειξη της στενότερης αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι γραφικότητες – στην Ελλάδα ζούμε – με το ΚΚΕ να λαμβάνει την σκυτάλη… Έτσι η Επιτροπή Περιοχής (ΕΠ) Θεσσαλίας του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει ότι «πρόκληση για τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού της Θεσσαλίας και της χώρας μας αποτελεί η σημερινή επίσκεψη του πολεμοκάπηλου πρέσβη των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας, προκειμένου να παραστεί στην επίδειξη των αμερικανικών κατασκοπευτικών drones του πολέμου, από κοινού με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Άμυνας»…

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ