Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Εθνεγερσία Ελλήνων 1821 Ο Όρκος των Φιλικών

Greek special forces commandos - world's top

Φανάρι: Κυριακή της Ορθοδοξίας προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη

Σήμερα στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σε κατανυκτική ατμόσφαιρα προέστη της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας, στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των εικόνων από τον ίδιο και τους συλλειτουργώντας αρχιερείς.
«Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι που με ταπείνωση αλλά και με επίγνωση η Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία διαφυλάσσει τον λόγον της Αληθείας και στέλνει το μήνυμα της Ορθοδοξίας στον σύγχρονο κόσμο, στον σύγχρονο άνθρωπο, στον άνθρωπο του 21ου αιώνα.

Ηχηρή απάντηση στις απειλές: Αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα μέσω της …Ιερουσαλήμ


Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Σαφέστατο μήνυμα προς την Άγκυρα για τις απειλές που εκτοξεύει κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας θα περιέχεται στο ανακοινωθέν που θα εκδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στη συνάντηση κορυφής Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ με τη συμμετοχή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.
Όπως συναφώς πληροφορούμαστε, στο ανακοινωθέν θα σημειώνεται συναφώς ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές οι όποιες απειλές διατυπώνονται από τρίτες χώρες, μήνυμα που αφορά ευθέως στην Άγκυρα.

Σιδερώνα: Το νησί των βρυκολάκων, στοιχειώνει ακομα τον Σαρωνικο!!!

Τουρκική Navtex ως αντίδραση στη σύνοδο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ με συμμετοχή ΗΠΑ


Τουρκική Navtex ως αντίδραση στη σύνοδο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ με συμμετοχή ΗΠΑ
Εκρηκτικό κλίμα επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα ενόψειτης Τριμερούς Συνάντησης  Κορυφής της Ελλάδας, της Κυπρουκαι του Ισραήλ την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στην Ιερουσαλήμ, παρουσία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, μια κίνηση με την οποία η Ουάσιγκτον στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία για τις πολεμικές απειλές που συνεχίζει να εξαπολύει κυρίως εναντίον της Κύπρου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...