Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Με εντολή του Προκόπη Παυλόπουλου το «Μακεδονία Ξακουστή» έκλεισε την παρέλαση στην Καλαμάτα - Ο κόσμος που παρακολουθούσε τη παρέλαση υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το παιάνισμα και ξέσπασε σε χειροκροτήματα


Με εντολή του Προκόπη Παυλόπουλου το «Μακεδονία Ξακουστή» έκλεισε την παρέλαση στην Καλαμάτα
Μετά από συνεννόηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τονδήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, η δημοτική φιλαρμονική της πόλης έκλεισε την καθιερωμένη παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Ο κόσμος που παρακολουθούσε τη παρέλαση υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το παιάνισμα και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι περισσότεροι τραγούδησαν το εμβατήριο.

Παυλόπουλος στην Τουρκία: Μη αποδεκτή οποιαδήποτε πρόκληση που προσβάλλει τους Έλληνες


Ηχηρά μηνύματα προς την Τουρκία, ότι έχουμε και τη βούλησηκαι τα μέσα να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ότι δεν πρόκειται ν’ αποδεχθούμε οιαδήποτε πρόκληση, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες, παραχαράσσει την Ιστορία και παραβιάζει το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα.

ΥΕΘΑ: Η Ημερήσια Διαταγή του Ε. Αποστολάκη για την αυριανή εθνική επέτειο


Παραμονή της επετείου για την εθνική παλιγγενεσία του 1821, Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, προέβη στην ακόλουθη ημερήσια διαταγή με την οποία απευθύνεται στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Ακολουθεί η ημερίσια διαταγή του Υπουργού:
Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πολιτικό Προσωπικό, στρατεύσιμοι και Εθνοφύλακες των Ενόπλων Δυνάμεων,

Εορτάζουμε ως Έθνος το πιο σημαντικό ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας μας, την 25η Μαρτίου 1821, καθώς τέθηκαν οι βάσεις για την εθνική ανεξαρτησία και τη γέννηση του Νέου Ελληνικού Κράτους. Η επέτειος αυτή δεν λειτουργεί απλώς ως ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για τον επαναστατικό αγώνα των Ελλήνων κατά του οθωμανικού ζυγού, αλλά και ως σύμβολο και υπόμνηση για το τι μπορεί να πετύχει ένας λαός, χάρη στην ενότητα και στην ομοψυχία, όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν και το ιστορικό καθήκον επιτάσσει.

Ο Βόισλαβ Σέσελι έκαψε τις σημαίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο κέντρο του Βελιγραδίου


Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στησερβική πρωτεύουσα, Βελιγράδι, για τα είκοσι χρόνια του βομβαρδισμού της χώρας από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ


Δημοσιεύτηκε βίντεο από δράση ανταρτισσών του YJA Star,που έγινε στις 11 Μαρτίου κατά των δυνάμεων εισβολής που ήταν εγκατεστημένες στον λόφο Σιβρί στην περιοχή Ακτουτούν της επαρχίας Σέμντινλι του νομού Χακκάρι.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το Gerilla TV. Διακρίνεται σε αυτό πως η δράση έγινε την ώρα που οι στρατιώτες ήταν συγκεντρωμένοι εκτός τους στρατιωτικού φυλακίου.

Politischios.gr:

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος για το Άγιο Φως


Συγκλονίζει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος με την εμπειρία του από το θαύμα του Αγίου Φωτός.

"Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι ,δεν ξέρω αν τα είπαν η πως τα είπαν, εγώ εκείνο που ξέρω είναι αυτό που έζησα όσες φορές με αξίωσε ο Θεός να τελέσω την Ακολουθία του Αγίου Φωτός.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...