Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Η μάχη των Οχυρών ~ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα!

6 Απριλίου 1941 η Επική Μάχη των Οχυρών! Στις 5:15' πρωινή το Έθνος λέει το δεύτερο μεγάλο ΌΧΙ στους Ναζί.

Ο Αθηναϊκός τύπος για την επίθεση των ναζιστών και την Ηρωϊκή Αντίσταση των Ελλήνων  

Καρκίνος: Η ανοσοθεραπεία η λύση για την αντιμετώπισή του

Η ανοσοθεραπεία έχει ανοίξει μία νέα εποχή στην θεραπεία του καρκίνου. Σήμερα ενδείκνυται για το μελάνωμα και τον καρκίνο του πνεύμονα, ενώ η έρευνα για την εφαρμογή της και σε άλλες μορφές καρκίνου συνεχίζεται και σήμερα στο ΝΗΙ (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) των ΗΠΑ υπάρχουν τουλάχιστον 2.000 πρωτόκολλα ανοσοθεραπείας που θα εφαρμοστούν τα επόμενα χρόνια.
Πρόκειται για μια θεραπευτική μέθοδο που χρησιμοποιεί το ανοσολογικό σύστημα κατά ορισμένων ασθενειών όπως ο καρκίνος και γίνεται είτε με τη διέγερση του ανοσολογικού συστήματος, ώστε να επιτεθεί στα καρκινικά κύτταρα, είτε με την χορήγηση παραγόντων που ενισχύουν την ανοσιακή απάντηση.

Βρετανία-Εργατικοί: Ζητούν “πραγματικές αλλαγές” στη Συμφωνία Αποχώρησης dpnews
Το Εργατικό Κόμμα, που έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί μια λύση στο αδιέξοδο του Brexit, κάλεσε σήμερα την Ντάουνινγκ Στριτ να παρουσιάσει μια “πραγματική αλλαγή” στη Συμφωνία Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
“Είμασε απογοητευμένοι που η κυβέρνηση δεν έχει προσφέρει μια πραγματική αλλαγή ή έναν συμβιβασμό”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του κόμματος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αποστολάκης – Πάιατ: Αναφορά με σημασία για F-35 στην Ελλάδα

«Σήμερα περνάμε το μήνυμα ότι η συνεργασία, η συνέργεια και οι καλές σχέσεις, είναι αυτές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, αυτό μήνυμα περνάμε όλοι όσοι έχουμε την ίδια άποψη και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες απειλές», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας όπου πραγματοποιείται η τελική φάση της πολυεθνικής αεροπορικής άσκησης μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2019», με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, της Ιταλίας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΝΙΟΧΟΣ 2019: Το ΓΕΑ αποδέσμευσε μερικές… δεκάδες φωτογραφίες!


Είναι ορισμένες φορές που τα λόγια είναι απλώς περιττά. Άλλοι λένε ότι μια εικόνα έχει την αξία χιλίων λέξεων. Εν προκειμένω, καθώς ακολουθούν 26 φωτογραφίες που αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) από την πολυεθνική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2019 που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ανδραβίδα, θα πρέπει να συζητήσουμε για ολόκληρο βιβλίο!
Η επιχειρησιακή δραστηριότητα εξελίσσεται ομαλά και όλοι δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από την ελληνική φιλοξενία, όσο και από την πολυπλοκότητα των σεναρίων που εκτελούνται, παρότι όλες οι αεροπορικές δυνάμεις που συμμετέχουν κρατούν κάποια μυστικά καλά φυλαγμένα! Αυτό είναι κατανοητό…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...