Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Ο Αθανάσιος Πλεύρης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία


Σοβαρός, έντιμος, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση αλλά πάνω από όλα πατριώτης και άνθρωπος. Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι η υποψηφιότητα του Θάνου Πλεύρη κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και πρέπει να τον στηρίξουμε όσοι θέλουμε έναν αγωνιστή υπέρ των Εθνικών και κοινωνικών θεμάτων στο ευρωκοινοβούλιο χωρίς ακρότητες.


Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Είμαι έγγαμος και έχω μία κόρη και έναν υιό.
Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με θέμα: «Η συναίνεση του ασθενούς σύμφωνα με το ελληνικό και γερμανικό ποινικό δίκαιο» και έχω κάνει Διδακτορική Διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Η ποινική ευθύνη στην ιατρική πράξη. Έρευνα και πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο» με ειδίκευση στο Ποινικό και Ιατρικό Δίκαιο.
Αρθρογραφώ τακτικά και συμμετέχω σε σειρά συνεδρίων τόσο με την πολιτική όσο και με την επιστημονική μου ιδιότητα. Έχουν δημοσιευθεί τα ακόλουθα συγγράμματα μου:
  • «Η ποινική Ευθύνη στην Ιατρική Πράξη»
  • «Έρευνα και Πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο» (Νομική Βιβλιοθήκη, Αθήνα 2007)
  • «Die Einwilligung des Patienten nach Deutschem und Griechischem Strafrecht», (Νομική Βιβλιοθήκη 2012)
  • «Η Επιρροή του Όρκου του Ιπποκράτη στη Σύγχρονη Βιοηθική», (Νομική Βιβλιοθήκη 2012)
Πέρα από τον τομέα της δικαιοσύνης ασχολούμαι ενεργά με τα ζητήματα της ασφάλειας, της λαθρομετανάστευσης, της υγείας, της Ευρώπης, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, καθώς και με τα εθνικά μας θέματα.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Από τις 3 Νοεμβρίου 2014 ως πρώτος επιλαχών της Νέας Δημοκρατίας έλαβα τη θέση του Βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών. Εκλέχθηκα βουλευτής Α’ Αθηνών στις Εθνικές Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, πρώτος στο ψηφοδέλτιο, Ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2009 και επανεξελέγειν βουλευτής Α’ Αθηνών το 2009 ερχόμενος πρώτος, ενώ μετείχα στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στην Ειδική μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην εξεταστική επιτροπή για την Ι.Μ. Βατοπαιδίου και στην προανακριτική επιτροπή Παυλίδη.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

  • Υπηρέτησα τη θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις (ΛΟΚ) ως Λοχίας Εκπαιδευτής Καταδρομέων – Πεζοναυτών.
  • Διετέλεσα πρόεδρος των Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης το έτος 2002.
  • Κατά τα έτη 2011-2014 διετέλεσα περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό "Αττική Οδός".
  • Υπήρξα νομικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κατά τα έτη 2012-2014.
  • Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων
  • Είμαι μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συμμετέχω στον Τομέα Υγείας του κόμματος.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑΝΟ!

Γεώργιος Παπασημάκης
www.ereunitiko.blogspot.com

Κων/νος Καραθεοδωρή: Η άγνωστη ζωή του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού…
Ένα νέο βιβλίο γίνεται σημαντικό, γιατί αποτελεί «ταξίδι» στη ζωή του κορυφαίου σύγχρονου Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, που διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την δική του γραφή, ο συγγραφέας, Ελπιδοφόρος Ινζτέμπελης καταθέτει τη βιογραφία, τις άγνωστες πτυχές της ζωής του κοσμοπολίτη Έλληνα μαθηματικού, Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή.

Τουρκία: Ψάχνουν λύσεις για τα ανταλλακτικά των F-16 εάν προκύψει εμπάργκο όπλων!

Προεργασίες για την αντιμετώπιση ενός πιθανού αμερικανικού εμπάργκο πώλησης όπλων και ανταλλακτικών για τα αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφη που η Τουρκική Αεροπορία διαθέτει, φαίνεται να έχει αρχίσει η Άγκυρα σύμφωνα με το δημοσιογράφο/στρατιωτικό αναλυτή Babak Taghvaee.
Του Γιώργου Τσιμπούκη
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο έγκυρος στρατιωτικός αναλυτής, η Τουρκία έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την ανεύρεση από τρίτες χώρες χρήστες τωνF-16C/D, ανταλλακτικών του αεροσκάφους, τα οποία η εγχώρια βιομηχανία της δεν κατασκευάζει και θα μπορούσαν να αγοραστούν παρακάμπτοντας ένα πιθανό αμερικανικό εμπάργκο πώλησης όπλων στην Άγκυρα.

Μάρτυρες του Αγίου Φωτός από Άραβες, Μουσουλμάνους, Λατίνους, ιστορικούς της εποχής, Πατέρες και Άγιους της Ορθοδοξίας


Διαχρονική έρευνα σε όλη τη Χριστιανική ιστορία.Μερικοί ισχυρίζονται ότι το φαινόμενο του Αγίου Φωτός που λαμβάνουν οι Χριστιανοί στην Ιερουσαλήμ είναι κάτι νεοφανές, που δεν μαρτυρείται στην αρχαία Χριστιανική γραμματεία. Τα ντοκουμέντα όμως τους διαψεύδουν!

πρώτη μαρτυρία:

(;) μ.Χ. Απόστολος Πέτρος  Αναφέρεται στο «Οι Άγιοι Θεόπτες Πατέρες» (Γρηγόριος Νύσσης (+394)). Δεύτερος λόγος περί Αναστάσεως. Ιωάννης Δαμασκηνός. Οκτώηχος. Η Πρώτη Ανάστασις Σεδαλίχ Ήχος όγδοος.Αγ. Γρηγόριος Νύσσης (+394). Στο «Δεύτερος λόγος περί Αναστάσεως» γίνεται αναφορά στον Απόστολο Πέτρο (1ος αι.) ο οποίος είδε το Άγιο Φως. (Δεύτερος Λόγος περί Αναστάσεως, 4ος αι.)

Φανατισμός, η αιτία όλων των κακών για την ανθρωπότητα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...