Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ερευνητικό

Δεν φτάνουν τα Rafale για να αντιμετωπίσετε την Τουρκία λέει ο Ακάρ

 

Με τα Rafale ασχολείται ξανά ο Ακάρ
"Δεν φτάνουν τα Rafale που παίρνετε για να αντιμετωπίσετε την Τουρκία", λέει ξανά ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ / Rafale F3R της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας / Πηγή εικόνας: ΓΕΕΘΑ 

Πολύ λίγα τα 6 αεροπλάνα για να αντιμετωπίσουν την Τουρκία λέει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ: "Δεν φτάνουν τα Rafale που παίρνετε για να αντιμετωπίσετε την Τουρκία" ανέφερε μεταξύ άλλων σε νέες προκλητικές του δηλώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ακάρ έχει προβεί πολλές φορές σε τέτοιου είδους δηλώσεις για τα εξοπλιστικά της Ελλάδος, τα Rafale και την τσέπη του Έλληνα πολίτη όπως σας έχουμε ενημερώσει σε σειρά εκπομπών από το κανάλι μας στο YouTube.

HAF Rafale F3R
Τονίζουμε ότι τα Rafale φέρουν μεταξύ άλλων στρατηγικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς εναντίον στόχων εδάφους, επιφανείας και αέρος Scalp-EG, exocet και BVRAAM Meteor / Πηγή εικόνας: HAF 


Τεχνικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία:

Πλήρωμα: 1 ή 2

Κινητήρας: 2 κινητήρες turbofan διπλού άξονα M88-4E με μετακαυστήρα

Ώση (για κάθε κινητήρα): 50kN (11.250 lb) ξηρά, 75kN (17.000 lb) με μετάκαυση

Εκπέτασμα Πτερύγων: 10,21 m

Μήκος: 15,27 m

Μέγιστη ταχύτητα: 750 kt CAS ή 1,6 Mach

Μέγιστο ύψος: Πάνω από 15.240 m ή 50.000 ft

Μέγιστο βάρος απογείωσης: 24.500 kg ή 54.000 lb

Πηγή: HAF

Τονίζουμε ότι τα Rafale φέρουν μεταξύ άλλων στρατηγικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς εναντίον στόχων εδάφους, επιφανείας και αέρος Scalp-EG, exocet και BVRAAM Meteor. 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σκάστε, καινούργιοι

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης σχόλιο  Γ.Θ  : Κάποιος πρέπει να μεταφράσει και να το στείλει στον τουρκικό τύπο απέναντι. Διαβάστε το οπωσδήποτε Η τουρκική επιθετικότητα που κορυφώνεται τις τελευταίες βδομάδες δεν έχει χτιστεί επάνω στις απαιτήσεις της γειτονικής χώρας. Έχει χτιστεί πέτρα-πέτρα πάνω στη διαρκή υποχώρηση της ελληνικότητας. Όχι πάνω στη στρατιωτική ικανότητα των παραταγμένων δυνάμεων. Αλλά, πάνω στη διαρκή παραίτηση της Ελλάδας από την ιστορία της. Όταν ο Έρντοαν μιλάει με θράσος για γαλάζια πατρίδα, αναφερόμενος στο Αιγαίο, ξέρει ότι κανείς δεν θα του απαντήσει ότι η δική του πατρίδα δεν είναι γαλάζια, αλλά κόκκινη. Από τις στέπες της Μογγολίας.

Σκεντέρμπεης: Ο Έλληνας που έσωσε την Ευρώπη

Πώς οι Αλβανοί παρουσιάζουν ως αλβανικής καταγωγής τον Γεώργιο Καστριώτη.  Ένας από τους λιγότερο γνωστούς ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας θεωρείται ο Γεώργιος Καστριώτης, γνωστός κι ως Σκεντέρμπεης. Αποτελεί τον εθνικό ήρωα των Αλβανών την ίδια ώρα που θεωρείται άγνωστος ή παρουσιάζεται λανθασμένα ως Αλβανικής καταγωγής στην Ελλάδα. Ας δούμε όμως τελικά ποιος ήταν ο Σκεντέρμπεης. Το πραγματικό του όνομα είναι Γεώργιος Καστριώτης. Το επίθετό του παρουσιάζει και την πραγματική του καταγωγή αφού ο παππούς του, Κων/νος Καστριώτης (1390), ήταν ηγεμόνας της περιοχής της Καστοριάς και της Ημαθίας. Πατέρας του ήταν ο Ιωάννης Καστριώτης, ηγεμόνας της Κρόιας ενώ η μητέρα του καταγόταν από τη Σερβία (Βοϊσάβα). 

ΛΟΚ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 2014

Το καθεστώς των Ιμίων - Ελληνοτουρκικά

 

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 26-1-2017. Παρακολουθώ εδώ και μέρες το θέμα με τους αλβανούς που έχουν παρεισφρήσει με ευθύνη του ψευτορωμέϊκου στον ελληνικό στρατό. Ως Έλλην αρβανίτης και ως εκ τούτου απόγονος Δωριέων έχω επί της παρούσης να πω τούτα. Η Ιλλυρία που χρωστά το όνομά της στον υιό του βασιλέως των Θηβών Κάδμου, τον Ιλλυριό είναι πέρα έως πέρα και αποκλειστικά ελληνική, συνεπώς το ψευδοκράτος που ονόμασαν «Αλβανία» είναι ολάκερο ελληνική επαρχία. Ακόμα και ο ήρωας της Ιλλυρίας ήταν ως γνωστόν ο ένθερμος Έλλην και αντιτούρκος Γεώργιος Καστριώτης. Η δε λέξη αρβανίτης προέρχεται εκ των Αρβάνων της κατά δικής μας Βορείου Ηπείρου. Όλες οι φυλές που κατοικούν στην Ιλλυρία είναι ελληνικές, οι δε μουσουλμανοποιημένοι τσάμηδες είναι εξωμότες. Κάποιες μετακινήσεις υπερκαυκάσιων φυλών ουδόλως δύνανται να επηρεάσουν την ελληνικότητα της περιοχής, αφού θα πάρουν την άγουσα για την έξοδο από την γεωπολιτική μας αυλή μαζί με τους φίλους τους Τούρκους. Και τέλος, επιθυμία μου είναι να φτάσω εκεί που φ

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων